۱۴۰۳ شنبه ۸ ارديبهشت
Saturday, April 27, 2024
1398/08/12
برپایی موکب "ریحانه الحسین(ع)" در دانشگاه تربت حیدریه
موکب ریحانه الحسین علیه السلام در دهه آخر ماه صفر به همت واحد خواهران بسیج دانشجویی شهید مروج تربتی دانشگاه تربت حیدریه برپا شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: در دهه آخر ماه صفر به همت واحد خواهران بسیج دانشجویی شهید مروج تربتی دانشگاه، موکب ریحانه الحسین علیه السلام میزبان علاقمندان و بازدیدکنندگان این حرکت فرهنگی بود.
هدف اصلی از برپایی این موکب نشان دادن اهمیت و جایگاه مقام زن و دختر بوده است که به مناسبت تقارن با ایام اربعین حسینی و شهادت امام رضا علیه السلام این موکب مورد بازدید علاقمندان قرار گرفت.
در این موکب که از قسمت های متنوعی استفاده و اجرا شده بود، در ابتدا جایگاهی با عنوان "کتاب وقف در گردش " ایجاد شده بود که هر کدام از بازدیدکنندگان کتاب مورد علاقه خود را دریافت و پس از دو هفته به پایگاه بسیج خواهران تحویل می نمودند.
در قسمت بعدی این موکب، غرفه ای با عنوان "سفر به کربلا در 3 دقیقه" بود که نماهنگی ویژه جاماندگان اربعین حسینی تهیه و مورد استفاده بازدیدکنندگان قرار گرفت.
در ادامه این موکب، با قراردادن یک کیف که به نام کیف تحول نام گذاری شده بود و در دسترس و مخصوص خواهران کنجکاو و علاقمند بود محتوی نامه هایی از طرف خدا به دختران و از طرف پدر به دخترش و ... نوشته شده بود که خواننده را تحت تأثیر قرار می داد.
از دیگر قسمت های جالب توجه بازدیدکنندگان این موکب، دست ساخته های دانشجویان بود که جهت فروش و استفاده بازدیدکنندگان قرار داشت.
در قسمت دیگر این موکب، جایگاهی جهت نمایش کلیپ های مناسبتی و سخنرانی های تأثیرگذرا تعبیه شده بود و تشکیل حلقه های معرفتی که به درخواست دانشجویان انجام پذیرفت نیز از قسمت های دیگر موکب ریحانه الحسین علیه السلام بود.
در قسمت بعدی این موکب، جایگاهی قرارداشت که با قرادادن آینه ویژه خواهرانی که تمایل داشتند حجاب زیبا با روسری داشته باشند برایشان آموزش داده می شد.
در قسمت پایانی این موکب، تخته ای تهیه شده بود تا علاقمندان و بازدیدکنندگان تعریف خودشان را از "دختر بودن" بنویسند.