۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
Wednesday, April 24, 2024
1398/09/16
حضور دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه در اردوی بزرگ تشرف رضوی
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، با همکاری اداره کل فرهنگی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری طرح تشرف رضوی را برای دانشجویان برگزار کرد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: اولین مرحله اردوی رضوی ویژه دانشجویان دختر و پسر در شهر مقدس مشهد برگزار گردید که دانشجویان پسر از روز چهارشنبه 6 آذر لغایت جمعه 8 آذر و دانشجویان دختر از روز چهارشنبه 13 آذر لغایت جمعه 15 آذر ماه جاری در این طرح بزرگ اردویی شرکت نمودند.
تشرف به حرم مطهر رضوی، اقامه نماز جماعت، قرائت دعای کمیل و حضور سحرگاهی و شرکت در نماز جماعت صبح، بازدید از موزه های آستان قدس رضوی و برگزاری برنامه های فرهنگی از جمله فعالیت های این اردو بود.
حجتی در خصوص دیگر برنامه های این دوره از اردوها افزود: در این سفر دانشجویان ضمن زیارت بارگاه منور رضوی و برنامه های پیش بینی شده از سوی آستان قدس رضوی برای دانشجویان شرکت کننده در این طرح، زیارت مرقد خواجه اباصلت و گلزار شهدای بهشت رضا علیه السلام، طبیعت گردی در پارک ملت، برگزاری مسابقات ورزشی گروهی و استفاده از مجموعه پارک آبی موج های خروشان را تجربه نمودند و در آخرین روز اردو در ضیافت ناهار رضوی با عنوان میهمانی امام رضا علیه السلام در مهمانسرای حضرت حضور یافتند.
حجتی در خصوص اجرای این طرح افزود: اردوهای تشرف رضوی از سال 93 برگزار که در آغاز درقالب طرح طریق رضوی به صورت پیاده‌روی از نیشابور تا مشهد اجرا می‌شد و با استقبال گسترده دانشجویان همراه بود. همچنین در قالب طرح تشرف رضوی، دانشجویان به مدت 3 شب و 4 روز اقامت در مشهد مقدس که اسکان و تغذیه آن بر عهده اداره کل فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم است در این برنامه اعزام می شوند.