۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
1400/07/08
مراسم تجلیل از بسیجیان فعال در قرارگاه روشنگری و بصیرت افزایی بسیج
مراسم تجلیل از بسیجیان فعال در قرارگاه روشنگری و بصیرت افزایی بسیج دانشگاهیان شهرستان تربت حیدریه برگزار گردید.

✍️ به گزارش روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه تربت حیدریه:
مراسم تجلیل از بسیجیان فعال در قرارگاه روشنگری و بصیرت افزایی بسیج دانشگاهیان شهرستان تربت حیدریه که در انتخابات 1400 باعث رشد و افزایش سطح آگاهی جامعه و افزایش مشارکت ایشان در واکسیناسیون شدند در روز سه شنبه 6 شهریورماه 1400 ، در هفتمین روز از ایام هفته دفاع مقدس به میزبانی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

در این مراسم که با محوریت بسیج اساتید، بسیج دانشجویی و بسیج ادارات شهرستان و با حضور مسئولین شهری حضرت حجه الاسلام عصمتی امام جمعه محترم شهرستان،
آقای مهندس شرافتی راد معاون محترم استاندار و فرماندار ویژه شهرستان،
جناب سرهنگ دکتر ناصری موحد فرمانده محترم سپاه شهرستان،
جناب آقای دکتر فتحی ریاست محترم دانشگاه تربت حیدریه،
آقای مهندس زاهدی رئیس کمیسیون فرهنگی شورای اسلامی شهرستان،
و همچنین با حضور مدیران و پرسنل سازمان ها و ادارات و روسا، اساتید و دانشجویان دانشگاه ها برگزار شد؛

🔸در ابتدای مراسم، دکتر فتحی ریاست دانشگاه عالی شهرستان ضمن تبریک هفته دفاع مقدس و خیرمقدم به اعضا، توضیحاتی درباره نقش دفاع مقدس در حفظ آرمان ها ارائه فرمودند.

🔸در ادامه دکتر عظیمی راد مسئول بسیج اساتید دانشگاه های شهرستان به تبیین راهبرد بسیج اساتید پرداخت. توجه به رشد و تعالی دانشگاه ها و اثربخش کردن فعالیت ها در جامعه و صنعت دو راهبرد بسیج اساتید بود.
در ادامه مراسم، مهندس شرافتی راد فرماندار محترم شهرستان در سخنانی دانشگاه و بسیج را به رفع مشکلات جامعه تشویق نمود و از حرکت بسیج اساتید برای این منظور تقدیر کرد. همچنین ایشان جنگ نرم دشمن را متوجه اساتید دانست که باید در مقابله با آن تلاش کنند.

و همچنین در ادامه مراسم ،جناب سرهنگ دکتر ناصری موحد فرمانده محترم سپاه نیز در سخنانی کسب رتبه اول شهرستان در اخذ مشارکت بالای مردم در پای صندوق های رای در بین کلان شهرهای استان را نتیجه زحمات و پیگیری های بسیج دانشگاهیان و قرارگاه بصیرت افزایی و دیگر مجاهدت ها دانست.
و مراسم تجلیل 100 نفر از بسیجیان دانشجو، استاد و کارمند که نقش مهمی در موفقیت قرارگاه بصیرت افزایی و روشنگری داشتند با اهداء لوح سپاس برگزار شد.

🔸در پایان ، این مراسم با دعای خیر حاج آقای عصمتی امام جمعه محترم شهرستان تربت حیدریه به پایان رسید.

معاونت روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی تربت حیدریه

🆔 @basij_uni_th