۱۴۰۳ چهارشنبه ۵ ارديبهشت
Wednesday, April 24, 2024
1398/09/22
برگزاری کارگاه "مدیریت استرس در محیط کار و خانواده" در دانشگاه تربت حیدریه
در ادامه سلسله کارگاه های آموزشی مهارت های زندگی در دانشگاه تربت حیدریه، واحد فرهنگی معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، کارگاه آموزشی با موضوع " مدیریت استرس در محیط کار و خانواده " را ویژه کارکنان با حضور دکتر حنیف پور دکترای مشاوره و مسئول آموزش دفتر امور شهری و شوراهای استانداری خراسان رضوی برگزار نمود.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: با توجه به اهمیت آگاهی افزایی خانواده ها در برخورد با مسائل و مشکلات زندگی روزمره که آنها را با آسیب پذیری مواجه نموده است و با توجه به ضرورت ارتقای سطح بهداشت روانی و پیشگیری از آسیب های روانی و اجتماعی در جامعه، امور فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه سلسله کارگاه های آموزشی را با عنوان "آموزش مهارت های زندگی" ویژه کارکنان دانشگاه تدارک دیده است.
دکتر محمد حنیف پور کارشناس مسائل خانواده و مسئول آموزش دفتر امور شهری و شوراهای استاداری استان خراسان رضوی، صبح چهارشنبه 20 آذرماه جاری در جمع کارکنان دانشگاه تربت حیدریه در رابطه با اهمیت توجه به مسائل زندگی گفت: زندگی انسان هنر است و هر انسان به عنوان هنرمندی در زندگی نقش آفرینی می کند.
دکتر حنیف پور با تأکید بر این مطلب، نقش پیوندهای عاطفی آگاهانه در تحکیم خانواده را حیاتی دانست و افزود: بنابر تأکید سازمان بهداشت جهانی، اگر مردم مهارتهای دهگانه زندگی را بدانند و سه عملکرد آموزش، پیشگیری و توانمندسازی را سرلوحه زندگی خود قرار دهند، به بن بست و شکست نمی‌رسند.
وی شرط داشتن زندگی ساده را اینگونه تشریح کرد: در یک زندگی معمولی و ساده دو چیز نیاز است یکی مهارتهای زندگی و دیگری هنر زندگی کردن که باید در آیین همسر داری به آن توجه بیشتری شود.
دکتر حنیف پور دوگانگی بین زوجین در زندگی را یکی از عوامل ایجاد اختلاف عنوان نمود و یاداور شد: زندگی با هم بودن است نه برای هم بودن، دوگانگی در زندگی یکی از مهمترین عوامل ایجاد کننده اختلاف است.
وی در ادامه افزود: ما باید در روابط درون خانواده به اهمیت نگاه کیفی پی ببریم و به نقش موثر آرامش را در برابر آسایش آگاه شویم.
مهارت، خلاقیت و کیفیت در بیان دکتر حنیف پور به عنوان 3 عامل مهم در مهارت آموزی برای مدیریت مسائل خانواده اشاره گردید و درخصوص برخی مفاهیم که جامعه و خانواده های امروز با آن رو به رو هستند و باید در جهت دور بودن از آسیب های احتمالی به آنها شناخت پیدا کنند اشاره نمود که برخی از آنها عبارت اند از: توجه به اسطوره های غلط، توجه به خود اظهاری و خود افشایی به جای خود سانسوری و خودخوری، تلاش در جهت تغییر باورهای غلط و توجه به به اشکال انباشت مفاهیم در جامعه.