۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
1398/09/24
افتخارآفرینی دانشگاه تربت حیدریه در دومین جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی
دومین جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی دانشگاه‌های سراسرکشور در تاریخ 20 و 21 آذرماه در دانشگاه فردوسی مشهد برگزارشد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه ضمن اعلام این خبر افزود: در این جشنواره که با حضور حجت الاسلام و المسلمین منتظری، داستان کل کشور، دکتر غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و جمعی از مدیران و کارشناسان کرسی های آزاداندیشی از دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی سراسر کشور حضور داشتند. آثار راه یافته به دبیرخانه این جشنواره در بخش های گفت ‌وگوی آزاد دانشجویی، مناظره دانشجویی، میزگرد دانشجویی، کرسی نقد و نظر و کرسی مطالبه‌گری به رقابت با هم پرداختند.
حجتی درخصوص تعداد دانشگاه های حاضر در این جشنواره تشریح کرد: یکصد و هجده دانشگاه و مرکز آموزشی تحت نظارت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری که آثار خود را در سامانه وزارت خانه (درگاه فرهنگی) ثبت کرده اند در این رقابت شرکت کردند.
طبق آثاری که از فرردین ماه سال 97 تا شهریورماه 98 به دبیرخانه اعلام شده بود و طبق نظر کارشناسان دفتر سیاست گذاری وزارت علوم، 1897 اثر در سامانه وزارت خانه ثبت گردیده که توسط تیم داوری که اعضا آن از اساتید با تجربه در دانشگاه های کشور هستند ارزیابی گردید و دانشگاه تربت حیدریه موفق به کسب عنوان شایسته تقدیر در بخش کرسی نقد در دومین جشنواره ملی کرسی های آزاد اندیشی شده است.
اختتامیه این جشنواره ویژه دانشگاه‌های سراسر کشور، روز پنجشنبه 21 آذر ماه برگزار و از19 دانشگاه‌ برتر که در زمینه برگزاری کرسی‌های آزاداندیشی فعالیت کرده‌اند، تقدیر گردید.
سرکار خانم علیپور کارشناس کرسی های آزاداندیشی دانشگاه تربت حیدریه ضمن حضور در این دور از جشنواره ملی کرسی های آزاداندیشی، نائل به دریافت لوح تقدیر از سوی معاون فرهنگی و اجتماعی وزیر علوم گردید.
بدیهی است سابقه برگزاری جشنواره کرسی های آزاد اندیشی به سال 1395 باز می گردد که اولین دوره آن در دانشگاه علامه طباطبایی تهران برگزار شد.