۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
1398/10/02
برگزاری جشن شب یلدا در دانشگاه تربت حیدریه
به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و همزمان با آغاز فصل زمستان مراسم جشن ویژه شب یلدا در شامگاه یکشنبه اول دی ماه 98 در سالن همایش دانشگاه با حضور پرشور دانشجویان برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه ضمن اعلام این خبر افزود: ویژه برنامه جشن شب یلدا روز یکشنبه با همکاری و مشارکت شورای صنفی دانشجویان، کانون های فرهنگی، هنری و مذهبی دانشگاه و همکاری رابطین فرهنگی از ساعت 19:30 تا 22 در سالن همایش زنده یاد محمود کریمی دانشگاه و با استقبال پر شور دانشجویان رشته های مختلف برگزار شد.
در ابتدای مراسم، پس از تلاوت قرآن کریم و پخش سرود ملی، دکتر حسن فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه ضمن تبریک شب یلدا به دانشجویان، سابقه ای از این مراسم که ریشه در سنت و مواریث فرهنگی مردم ایران زمین دارد اشاره نمود و به دانشجویان حاضر در سالن در جهت توجه به مناسبت های اصیل فرهنگی و اینچنین میراث های کهن و با ارزش توصیه هایی ابراز داشت.
در ادامه مراسم، استاد محمد رشید با حضور در جایگاه و خوانش غزلی از دیوان حافظ حال و هوای شب یلدا را در جمع حاضرین ایجاد نمود و سخنانی را در ارتباط با آشنایی دانشجویان در خصوص شب یلدا و سنت های ایرانیان در این باره بیان نمود.
سرکارخانم رسولخانی عضو کانون شعر و ادب دانشگاه شعر یلدایی را از دیوان حافظ برای دانشجویان قرائت کرد و در ادامه مراسم گروه موسیقی کانون موسیقی دانشگاه به اجرای برنامه پرداخت. کانون تئاتر دانشگاه در ادامه نمایش های طنز این کانون «رمّال 3» برای اجرای خود به روی سن رفت.
اجرای موسیقی های متفاوت، پخش کلیپ و اجرای مسابقه شعرخوانی نیز اجرا گردید.