۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1400/10/18
🌷16 دی ماه، روز "شهدای دانشجو"، سالروز شهادت سیدحسین علم الهدی و همرزمان وی در هویزه گرامی باد. 🌷
شانزدهم دی ماه، سالروز شکل گیری حماسه خونین هویزه به دست دانشجویان پیرو خط رهبری و به فرماندهی دانشجوی شهید، سیدحسین علم الهدی است. این دانشجویان رزمنده در سال 1359، عملیاتی را در هویزه و سوسنگرد آغاز کردند و پیروزی های مهمی به دست آوردند. نیروهای اسلام در حالی که تجهیزات نظامی در اختیار نداشتند، تا آخرین قطره خون به دفاع از سرزمین ایران اسلامی پرداختند، مظلومانه به شهادت رسیدند و حماسه هویزه را آفریدند. به پاس تجلیل از رشادت های دانشجویان مسلمان پیرو خط امام، به ویژه شهید علم الهدی، شانزدهم دی، روز «شهدای دانشجو» نام گرفت.
🔶رویدادهای فرهنگی دانشگاهی
🆔 @farhangithu