Friday, April 19, 2024
1400/10/18
برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت ایام فاطمیه و گرامیداشت دومین سالگرد سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به همت بسیج کارکنان و بسیج اساتید و نهاد رهبری و بسیج دانشجویی دانشگاه دولتی تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی بسیج دانشجویی شهید عبدالرسول مروج مراسم زیارت عاشورا به مناسبت ایام فاطمیه و گرامیداشت دومین سالگرد شهادت سردار سپهبدحاج قاسم سلیمانی در روز سه‌شنبه 14دی ماه 1400 با استقبال دانشجویان و اساتید و کارکنان و حضور سرهنگ یعقوبی ،مسؤل بسیج ادارات شهرستان و همچنین آقای گنابادی مسؤل بسیج دانشجویی شهرستان برگزار شد.

🔸 در ابتدای مراسم حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل نماینده دفتر نهاد مقام معظم رهبری، به تبیین شأن و جایگاه والای بانوی دوعالم راضیه مرضیه، فاطمه زهرا (س) پرداختند.

درادامه ایشان به تبیین رفتار و شخصیت سردار سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و چگونگی شهید زندگی کردن و دستیابی به مقام شهادت تاکید کرد.

🔸در پایان مراسم نیز به ذکر مصیبت سرور بانوان عالم حضرت فاطمه زهرا (س) و مداحی و سینه زنی پرداخته شد.

بعد از اتمام مراسم ، با همکاری اداره تربیت بدنی دانشگاه مراسم پیاده روی در محوطه دانشگاه نیز برگزار شد .

🔷معاونت روابط عمومی بسیج دانشجویی دانشگاه تربت حیدریه

@basij_uni_th