Friday, March 29, 2024
1398/11/19
طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
روزهای یکشنبه و دوشنبه 13 و 14 بهمن ماه 1398 به همت نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و با همکاری معاونت های دانشجویی و فرهنگی و آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه طرح ضیافت اندیشه اساتید دانشگاه برگزار گردید.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه ضمن اعلام این خبر افزود: دوره طرح ضیافت اندیشه استادان دانشگاه تربت حیدریه با عنوان "اخلاق حرفه ای" و با تدریس حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا آل بویه، عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم علیه السلام قم، ویژه اعضای هیئت علمی دانشگاه تربت حیدریه به مدت دو روز برگزار شد.
این دوره در دانشگاه تربت حیدریه در دو روز و به مدت 16 ساعت با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشگاه، برگزار گردید. در این دوره، مباحث آموزشی درباره اخلاق حرفه ای (اخلاق آموزش و اخلاق پژوهش) توسط حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا آل بویه بر مبنای هم اندیشی و مشارکت اعضای هیئت علمی در مباحث مربوطه، بیان شد.
دکتر حسن فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، هدف از برگزاری طرح های ضیافت اندیشه استادان را افزایش و تقویت معرفت افزایی در سطح اعضای هیئت علمی دانشگاه ها، بیان کرد.
دکتر فیضی با توجه به مؤثر بودن این دوره ها بیان داشت: این طرح در قالب دوره های کوتاه مدت آموزشی با موضوعات مختلفی از جمله اخلاق علمی و حرفه ای، معرفت شناسی، تاریخ علم و تمدن اسلامی، اندیشه سیاسی سطح1 و3 و مبانی انقلاب اسلامی می باشد که تا کنون برخی از این دوره ها برای اساتید دانشگاه تربت حیدریه برگزار شده است و این دوره نیز که با استقبال اعضای هیئت علمی رو به رو گردید در ارتباط با موضوع اخلاق حرفه ای اساتید برگزار شد.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر حسین صافدل سرپرست نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه تربت حیدریه در خصوص برگزاری این دوره ها تصریح کرد: برگزاری طرح ضیافت اندیشه استادان یکی از بزرگ ترین فرصت ها برای توسعه و تعمیق آگاهی ها و علائق اسلامی دانشگاهیان، تبیین ارزش های اسلامی و نیز رشد بینش سیاسی در محیط دانشگاه و در راستای دانش افزایی استادان و حرکت به سمت دانشگاه اسلامی است.
وی در ادامه افزود: از مزایای این طرح استفاده از اساتید مجرب و ایجاد توانمندی های علمی بیشتر در حوزه فرهنگی و دینی و همچنین اعطای گواهینامه پایان دوره و برخورداری از امتیاز فرهنگی بر اساس آئین نامه ارتقاء اعضای هیئت علمی دانشگاهها و بهره مندی از فوق برنامه های فرهنگی متنوع می باشد.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر علیرضا آل بویه، مدرس این دوره در ابتدا بر ضرورت توجه به موضوع نظم به عنوان یک امر مهم در آموزش و اخلاق حرفه ای آموزشی تأکید و در ادامه به مباحثی از جمله، آسیب های اخلاقی در محیط دانشگاهی از سوی اساتید، توجه به موضوع اهمیت مراعات اخلاقی و ضرورت های آن در محیط های علمی، تعاریف مختلف اخلاق و موضوعات وابسته به این اشاره نمود.