۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
Thursday, April 18, 2024
1399/02/31
برگزاری نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های سراسر کشور

به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه نشست مجازی معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی کشور با حضور منصور غلامی، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دکتر غلامرضا غفاری، معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت و جمعی از معاونان و مدیران فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های سراسر کشور با موضوع «دانشگاه اجتماعی؛ مسائل امروز، افق فردا» عصر سه‌شنبه مورخ 30 اردیبهشت سال 1399، در سالن شهدای جهاد علمی وزارت علوم برگزار شد.
وزیر علوم در این نشست با اشاره به اینکه این‌گونه نشست‌ها جزو دستاوردهای آموزش عالی به واسطه درگیری با بیماری شایع جهانی شناخته می‌شود، اظهار داشت: شیوع ویروس کرونا به نوعی تبدیل به توفیق اجباری برای آموزش عالی کشور شد. امروز دیگر محدودیت‌های زمانی و مکانی برای برگزاری نشست با مدیران استانی برداشته شده و باید بتوانیم از این ظرفیت به وجود آمده مانند دیگر ظرفیت‌ها همچون آموزش مجازی در سطح دانشگاه، منطقه و کشور استفاده کنیم. خوشبختانه معاونت فرهنگی و اجتماعی اقدامات قابل توجهی در ماه‌های اخیر در ارتباط با دستاوردهای آموزش عالی کشور در دوران شیوع کرونا انجام داده است.
وزیر علوم با تاکید بر اینکه خوشبختانه مشکلی در ارتباط نسل جوان با تکنولوژی‌های روز نداریم و جوانان به راحتی با این تکنولوزی‌ها ارتباط برقرار می‌کنند، خاطرنشان کرد: مهم این است که در ارائه خدمات به جامعه مخاطب خود؛ یعنی دانشجویان، دقیق، سریع و باکیفیت لازم عمل کنیم. بایستی از ظرفیت دانشجوها، تشکل‌های فرهنگی و همکاران هیئت علمی استفاده کنیم. خوشبختانه کشور ما به خوبی توانسته است در زمینه کنترل شیوع بیماری اقدام کرده و آمار و اطلاعات منتشر شده آن نیز در این بخش آماری واقعی و شفاف بوده است.
دکتر حسن فیضی، معاون فرهنگی و اجتماعی دانشگاه در گفتگو با خبرنگار فرهنگی ضمن اعلام این خبر گفت: این نشست به منظور تبادل نظر در خصوص برنامه های فرهنگی و اجتماعی دانشگاههای سراسر کشور در دوران کرونا و پساکرونا برگزار شد. وی در ادامه افزود: در این نشست دبیران مناطق ده‌گانه گزارش فعالیتهای خود را در دوران کرونا به وزیر علوم، نحقیقات و فناوری ارائه کردند. معاون فرهنگی دانشگاه خاطر نشان کرد: با توجه به تاکید مقام عالی وزارت در این نشست، معاونت فرهنگی ‌و اجتماعی دانشگاه برنامه ریزی لازم در خصوص فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی را در دستور کار خود قرار داده است.