۱۴۰۳ چهارشنبه ۲۹ فروردين
Wednesday, April 17, 2024
1399/04/16
برگزاری نخستین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش امور فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه نخستین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
این جلسه روز یکشنبه، 8 تیرماه 1399 در محل سالن جلسات سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی با حضور اعضای ستاد تشکیل گردید. دکتر فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه و رئیس ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه تربت حیدریه با پر اهمیت دانستن بزرگداشت شکوهمند چهلمین سالگرد دفاع مقدس در گام دوم انقلاب اسلامی بر لزوم برنامه ریزی و هماهنگی با ستاد مرکزی در جهت اجرای هرچه بهتر برنامه های پیش بینی شده تأکید نمود.
در این جلسه برنامه‌‎های ارسالی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری و برنامه های پیشنهادی حوزه فرهنگی دانشگاه تشریح شد و برنامه‌هایی که در شرایط فعلی و با توجه به پتانسیل‌های موجود امکان برگزاری مناسب را داشت انتخاب گردید و اعضای ستاد در خصوص آن نظرات خود را مطرح نمودند.