Friday, April 19, 2024
1399/04/16
برگزاری دومین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس در دانشگاه تربت حیدریه
دومین جلسه ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس دانشگاه تربت حیدریه روز یکشنبه 15 تیرماه جاری در محل سالن جلسات سردار سپهبد شهید قاسم سلیمانی با حضور اعضای ستاد تشکیل گردید.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربت حیدریه و دبیر ستاد چهلمین سالگرد دفاع مقدس در این باره افزود:
با عنایت به ضرورت بزرگداشت شکوهمند چهلمین سالگرد دفاع مقدس در گام دوم انقلاب اسلامی و تأکید ریاست محترم دانشگاه مبنی بر تشکیل ستاد دانشگاهی، دومین جلسه ستاد گرامیداشت دفاع مقدس با حضور دکتر محمدحسن فتحی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل نماینده مقام معظم رهبری و اعضای این ستاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه، دکتر فتحی رئیس دانشگاه و رئیس ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس ضمن بیان ضرورت توجه به فرهنگ دفاع مقدس، بر اجرای هرچه بهتر برنامه های پیش بینی شده و لزوم هماهنگی با برنامه های پیشنهادی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم جهت اجرا در ستاد های دانشگاهی تأکید نمود.
در این جلسه پیشنهادهایی از جمله، تشویق دانشجویان و استفاده از ظرفیت دانشجویی جهت تولید محتوا در فضای مجازی با "هشتک ما قوی هستیم"، چاپ ویژه نامه الکترونیکی با موضوعات مربوط به شهدا و مکتب شهید و شهادت با توجه ویژه به مکتب شهید حاج قاسم سلیمانی، معرفی فیلم های مرتبط با دفاع مقدس به اساتید و کارکنان و طرح سوال از فیلم معرفی شده به صورت مسابقه در بین جامعه هدف، استفاده از فایلهای صوتی، پادکست و روش های جدید جهت اجرای مسابقات، تولید فیلم کوتاه و مستند توسط دانشجویان با توجه به شرایط کنونی با مضامین شهدا، جانبازان و مدافعان سلامت و...از سوی اعضای ستاد مطرح و در پایان جلسه، جمع بندی موارد قابل اجرا توسط رئیس ستاد بیان گردید.