۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
1399/06/19
جلسه هماهنگی کنگره ملی شهدای منطقه تربت حیدریه
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی واجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: روز یکشنبه 16 شهریورماه جاری جلسه هماهنگی کنگره ملی 1103 شهید والامقام منطقه تربت حیدریه با حضور سرهنگ ناصری موحد فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه برگزار شد.
در این جلسه که با حضور سرهنگ ناصری موحد فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه، سرهنگ یعقوبی فرمانده بسیج دانشجویی شهرستان، جواد عوض معاون فرهنگی سپاه ناحیه تربت حیدریه، دکتر محمد حسن فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه، حجت الاسلام والمسلمین صافدل سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه و تعدادی از مسئولین دانشگاه برگزار گردید بر لزوم هماهنگی و استفاده از ظرفیت دانشگاه های شهرستان به ویژه مجموعه دانشگاه دولتی تربت حیدریه تأکید شد.
سرهنگ ناصری موحد فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه ضمن ابراز خرسندی از اینکه در دومین دیدار خود با مسئولین شهرستان در دانشگاه حضور پیدا نموده است به بیاناتی از بزرگان در بحث رشد و تکامل بشر اشاره نمود. ایشان همچنین با تبیین ضرورت و توجه به افزایش بصیرت و آگاهی مردم و رسالتی که در امر برگزاری کنگره ملی شهدای منطقه تربت حیدریه وجود دارد به اثربخشی این نوع رویداد ها در سطح جامعه اشاره کرد.

دکتر فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه نیز در ادامه جلسه از همکاری و تلاش های مجموعه سپاه ناحیه تربت حیدریه به ویژه خدمات ارزشمند سرهنگ یعقوبی در فرماندهی بسیج دانشجویی شهرستان که همیشه متواضعانه و دلسوزانه در کنار مجموعه دانشگاه بوده اند قدردانی نمود.
در پایان حجت السلام والمسلمین دکتر صافدل نماینده نهاد مقام معظم رهبری در دانشگاههای شهرستان با تأکید بر هم افزایی و مشارکت در فعالیتهای فرهنگی شهرستان و اثربخشی این امر در سطح جامعه، ابراز داشت: با توجه به موضوع کنگره ملی شهدای منطقه تربت حیدریه، استفاده از ظرفیت دانشجویی در حوزه نرم افزاری و نوشتاری و استفاده از دانشجویان توانمند و خلاق در حوزه دفاع مقدس می تواند به عنوان بازوی کمکی در امر برگزاری یادواره مؤثر باشد.
در پایان، اعضای جلسه از سالن همایش زنده یاد محمود کریمی دانشگاه به عنوان محل پیشنهادی جهت برگزاری کنگره ملی 1103 شهید والامقام منطقه تربت حیدریه بازدید نمودند.