۱۴۰۳ سه شنبه ۴ ارديبهشت
Tuesday, April 23, 2024
1399/07/03
برگزاری مراسم روایتگری و بیان خاطرات جبهه و جنگ همراه با تکریم از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران
به گزارش خبرنگار فرهنگی داتشگاه، مراسم روایتگری و بیان خاطرات جبهه و جنگ همراه با تکریم از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران برگزار گردید.
جابر حجتی دبیر ستاد گرامیداشت دفاع مقدس دانشگاه عنوان کرد: در ادامه سلسله برنامه های ستاد گرامیداشت چهلمین سالگرد دفاع مقدس دانشگاه تربت حیدریه و همزمان با هفته دفاع مقدس مراسم روایتگری و بیان خاطرات جبهه و جنگ همراه با تکریم از خانواده های معزز شهدا و ایثارگران روز سه شنبه اول مهرماه 1399 در محل سالن جلسات شهید قاسم سلیمانی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
حجتی ضمن اعلام این خبر افزود: این مراسم که با حضور دکتر فتحی رئیس دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین دکتر صافدل سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، جناب سرهنگ فهیمی جانباز و آزاده سرافراز 8 سال دفاع مقدس، پدر بزرگوار شهید معزز محمد شریفی، مسئول دفتر بسیج دانشجویی شهرستان، معاون فرهنگی و اجتماعی بنیاد شهید و امور ایثارگران و جمعی از کارکنان بسیجی دانشگاه برگزار گردید با روایتگری و بیان خاطرات جبهه و جنگ و خاطراتی از دوران اسارت جانباز و آزاده سرافراز علیرضا فهیمی همراه بود.
روایتگر این مراسم، آزاده هشت سال دفاع مقدس علیرضا فهیمی ضمن تبریک هفته دفاع مقدس به بیان خاطرات تلخ و شیرین آن دوران ماندگار پرداخت و در باره عملیات های کربلای 4، 5، 8 و 10 که در طول 11 ماه حضورش در دفاع مقدس رخ داده است و همچنین خاطرات دوران اسارت خود اشاره نمود. وی با ابراز اینکه یکی از آرمانهای نظام جمهوری اسلامی دفاع مقدس است، دفاع مقدس را از ابزارهای رواج روحیه ایثارگری در جامعه عنوان کرد و بر ضرورت گرامیداشت یاد و خاطره شهدا در جامعه تأکید نمود.
این جانباز و آزاده دوران دفاع مقدس از 230 هزار شهید، 570 هزار جانباز و 42 هزار اسیر و آزاده دفاع مقدس یاد نمود. کسانی که 8 سال جنگ را مدیریت کردند و گوش به فرمان رهبر انقلاب حضرت امام خمینی (ره) بودند.
در پایان این مراسم از پدر بزرگوار شهید والامقام محمد شریفی و جناب سرهنگ فهیمی با اهدای لوح یادبود تقدیر گردید.