۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت
Wednesday, May 8, 2024
1399/09/08
در پی شهادت دانشمند شهید محسن فخری زاده، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه و بسیج اساتید شهرستان تربت حیدریه بیانیه مشترکی صادر کردند
"آن جنتلمن های پشت میز مذاکره، همان تروریست های فرودگاه بغداد هستند؛ آنها همان افراد هستند تفاوتی نمی کنند، فقط لباس خود را تغییر می دهند. دست چدنی دارند که پوشش مخملی را بیرون می آورد و خود را نشان می دهد و گرنه باطن همان باطن است و هیچ تفاوتی ندارد؛‌آنها نمی توانند کسانی باشند که به آنها اطمینان کنیم."
رهبر انقلاب، 27 دی 1398
بسم رب الشهداء والصدیقین
امروز و دقیقاً در دهمین سالگرد شهادت شهید شهریاری، شهیدی دیگر از عرصه خاک پاک ایران زمین، آسمانی شد.
دانشمند و مدیرشهید دکتر محسن فخری زاده از دانشمندان موثر و رده بالای حوزه تحقیقات علمی در کشور و از ذخایر علم و عمل در صیانت از این سرزمین  شهادت خیز بود که امروز با دست جنایتکار صهیونیزم به خیل عظیم شهیدان پیوست.
شهید دکتر فخری زاده تنها دانشمندی بود که نتانیاهو در یک برنامه از او نام برده بود و رسانه‌های اسرائیلی اعلام کرده بودند که نقشه ترور وی در سال‌های گذشته شکست خورده بود.
بی تردید انتشار توییت «یوسی ملمن» خبرنگار صهیونیست توسط ترامپ که نوشته بود: محسن فخری‌زاده سالها جزو اهداف موساد بوده است، نشان داد که این ترور حاصل یک اقدام صهیونیستی آمریکایی بوده است.
وقتی رد پای منافقین نیز در ترور شهید فخری‌زاده دیده می شود، چرا باید تا این اندازه در حفاظت از سرمایه های تکرار نشدنی کشور و انقلاب کوتاهی کنیم، چرا باید حذف فرزندان بی همتای ما تا این اندازه برای رژیم اشغالگر منحوس صهیونیست، بی هزینه و ساده باشد.
شهید فخری زاده، طهرانی مقدمِ صنعت هسته ای بود، نامش بزرگ و کارش بزرگ بود، انتقام او هم باید بزرگ و در خور او باشد.
نام محسن فخری‌زاده به عنوان یکی از پنج شخصیت ایرانی که در فهرست 500 نفره قدرتمندترین افراد جهان که از سوی نشریه آمریکایی فارن پالیسی منتشر شده است، دیده می‌شود. شخصیتی که آمریکایی‌ها، وی را صندوقچه اسرار برنامه هسته‌ای ایران قلمداد می‌کردند که همواره در تعیین موضع ایرانی‌ها در مذاکرات، نقشی مخفیانه ولی مؤثر داشته‌است.
شهادت این دانشمند ممتاز و پر تلاش و ارزشمند را به محضر امام زمان (عج) و مقام عظمای ولایت و ملت شریف ایران و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می نماییم.
روحش با شهیدان کربلا محشور باد.
🔷معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه
🔶بسیج اساتید شهرستان تربت حیدریه