۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
1399/09/14
پایان پخش سری دوم رادیو اینترنتی دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، سری دوم رادیو اینترنتی دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه با مسئولیت و گویندگی فاطمه اکرمی نیا دانشجوی رشته نرم افزار، گویندگی فاطمه ایاز دانشجوی رشته باستان شناسی، موسیقی مهدی اسماعیل نژاد دانشجوی رشته باستان شناسی و با همکاری فاطمه مرادی، ریحانه فاخته، نگین صفری، مریم شفیعی، حسن آخشن، فاطمه غلامزاده، شیما ارغوانی، زینب برزگر، سمانه سلیم، زهره محسنی زاده، وحیده قدیری و زهرا محمودی آخرین پخش خود را روز پنج شنبه 13 آذرماه 1399 انجام داد.
رادیو اینترنتی دانشجویان در سری دوم نیز همانند سری اول به مدت 10 هفته در روزهای پنج شنبه هرهفته پخش شد.
سری سوم رادیو اینترنتی دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه در نیم سال دوم سال تحصیلی 1400-1399 در دسترس علاقه مندان قرار خواهد گرفت.
لازم به ذکر است، رادیو اینترنتی دانشجویان علاوه بر پخش در سری های خود، به صورت ویژه نامه در مناسبت های مختلف نیز پخش خواهد شد.