Friday, March 29, 2024
1399/09/16
پیام تبریک دکتر احسان عظیمی راد، معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت روز دانشجو
بسمه تعالی
16 آذر یادآور خلق حماسه ای عظیمی از طرف قشر بیدار جامعه، دانشجویان عزیز در سال 1332 است. در این روز و با اعلام ورود قریب الوقوع نیکسون معاون رئیس جمهوری وقت ایالات متحده آمریکا به ایران، بصیرت و جوشش انقلابی دانشجویان دانشگاه تهران منجر به اعلام اعتراض به دولت پهلوی گردید و متأسفانه با برخورد آهنین دولت فاسد و وابسته پهلوی روبرو شدند و در درگیری های به وقوع پیوسته، سه نفر از دانشجویان به شهادت رسیده و 27 نفر زخمی شدند. این روز به این دلیل به روز دانشجوی ضد سلطه و دانشجوی ضد استکبار نامگذاری شده است.
آنچه که مسلم است دانشجویان عزیز که جزء جمعیت فرهیخته و جوان کشور محسوب می شوند، رسالت و مأموریت جدی در تحقق نظام پیشرفته اسلامی و تحقق گفتمان گام دوم انقلاب دارند. کمک به پیشرفت کشور در حوزه های اقتصادی، علمی، سیاسی و فرهنگی از موضوعات جدی است که حضور و حرکت پرتلاش شما دانشجویان عزیز را برای سربلندی ایران عزیز اسلامی می طلبد.
اینجانب ضمن تبریک روز 16 آذر به همه دانشجویان عزیز دانشگاه تربت حیدریه، تقاضای افزایش مشارکت شما عزیزان در برنامه ها و فعالیت های انجمن ها، کانون ها و تشکل های دانشجویی حوزه فرهنگی، و افزایش اثربخشی و عمق بخشی به فعالیت های دانشگاه را دارم. همه عزیزان به آینده کشور و خودتون امیدوار باشید که امید و خوش بینی به آینده کلید اساسی بازگشایی قفل ها خواهد بود. به امید دیدار مجدد شما عزیزان در دانشگاه.
دکتر احسان عظیمی راد
معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه