۱۴۰۳ جمعه ۷ ارديبهشت
Friday, April 26, 2024
1399/09/20
نشست «بحران های توسعه در ایران» به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، نشست «بحران های توسعه در ایران» به همت انجمن اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه تربت حیدریه چهارشنبه 19 آذرماه 1399 برگزار شد.
این نشست باحضور و سخنرانی دکتر روح الله ایزدخواه، نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی برگزار گردید.
در این نشست دکتر ایزدخواه ضمن بررسی بحران های توسعه با علیرضا جباری دبیر کل تشکل پیرامون طرح آمایش آموزش عالی صحبت کردند و گفتند؛ حتما پیگیری می کنم، هنوز فرصت و امکان تغییر و تحول می باشد.
ایشان ضمن ابراز علاقه به پیگیری موضوع دانشگاه تربت حیدریه در این طرح افزودند؛ در این جهت اگر دانشجویان مطالعه دقیقی کردند و به لحاظ قانونی پیشنهادی دارند به بنده منتقل کنند.
در پایان دکتر ایزدخواه به سوالات دانشجویان که در بخش پرسش و پاسخ مطرح شده بود پاسخ دادند.
لازم به ذکر است، این نشست به صورت مجازی و در نرم افزار Adobe Connect برگزار گردید.