دانشگاه تربت حیدریه
اسفند
پیام معاونت آموزشی و پژوهشی بمناسبت روز مهندس و برگزاری کنفرانس

شکوفایی تمدن بشر، برآیند ایده‌های مهندسین تلاشگر است.
دانشجویان گرامی، اساتید محترم و کارکنان عزیز دانشگاه تربت‌حیدریه؛
در روزهای پایانی سال 1399 که بدلیل مجازی بودن دانشگاه‌ها، بسیاری از مراسمات و رویدادهای مختلف دانشگاهی کشور لغو یا به زمان‌های آتی موکول گردید، افتخار داریم اعلام نماییم که همزمان با روز گرامیداشت مقام مهندس، پذیرای شما عزیزان در یکی از شاخص‌ترین کنفرانس‌های تاریخ دانشگاه تربت‌حیدریه و نیز بزرگترین رویداد دانشگاه تربت حیدریه در سال 1399 باشیم. مطابق استحضار پنجمین کنفرانس ملی کاربرد فناوری‌های نوین در علوم مهندسی به‌صورت مجازی توسط دانشگاه تربت‌حیدریه در روزهای 5 و 6 اسفندماه 1399 برگزار می‌گردد. حضور برترین اساتید کشور در زمینه‌های مختلف علوم مهندسی بعنوان سخنران‌های اصلی همایش و تعداد بسیار بالای مقالات دریافتی به کنفرانس بدون شک نشان‌دهنده عظمت کار انجام‌شده خصوصاً در بازه زمانی کنونی کشور از نظر شیوع ویروس کرونا می‌باشد. بدون شک حضور جناب آقای دکتر اسلامی (استاد گروه مکانیک دانشگاه صنعتی امیرکبیر و محقق سابق مرکز فضایی ناسا)، جناب آقای دکتر حسینی (معاون پژوهش و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر) و سرکار خانم دکتر نصیری (ادیتور نشریه بین‌المللی IEEE و عضو گروه مخابرات دانشگاه صنعتی شریف) و همچنین کارگاه‌ آموزشی نگارش مقالات علمی برای نشریات بین‌المللی توسط دکتر ماهیان استاد دانشگاه Xi'an Jiaotong (کشور چین) از افتخارات دانشگاه تربت حیدریه محسوب می‌گردد.
لذا از کلیه دانشجویان گرامی، اساتید محترم و کارکنان عزیز دانشگاه تربت حیدریه دعوت می‌گردد با حضور در این همایش از مطالب به‌روز و پیشرفته علمی آن بهره‌مند شده و انشالله که گامی در جهت پیشبرد اهداف علمی و پژوهشی همه بزرگواران برداشته گردد.
علیرضا صالحان
معاون آموزشی و پژوهشی