دانشگاه تربت حیدریه
آذر
برگزاری همایش آموزش مهارت های زندگی در دانشگاه تربت حیدریه
همایش آموزش مهارت های زندگی با هدف کاهش آسیب های اجتماعی، فردی و خانوادگی به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود: روز یکشنبه 3 آذرماه 98 به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه و با همکاری شورای اسلامی شهر، شهرداری و مدیریت آموزش و پرورش تربت حیدریه در سالن همایش زنده یاد محمود کریمی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
حجتی هدف از برگزاری این کارگاه ها را تقویت مهارت های زندگی و بهبود مناسبات خانوادگی عنوان کرد.
دکتر محمد حنیف پور کارشناس مسائل خانواده و مسئول آموزش دفتر امور شهری و شوراهای استانداری استان خراسان رضوی، در این همایش در رابطه با مسائل همسر داری، گفت: زندگی انسان هنر است و هر انسان به عنوان هنرمندی در زندگی نقش آفرینی می کند.
وی شرط داشتن زندگی ساده را برای زوجین دو عامل عنوان نمود و افزود: در یک زندگی معمولی و ساده دو چیز نیاز است یکی مهارتهای زندگی و دیگری هنر زندگی کردن که باید در آیین همسرداری به آن توجه بیشتری شود.
وی دوگانگی بین زوجین در زندگی را یکی از عوامل ایجاد اختلاف عنوان نمود و یاداور شد: زندگی با هم بودن است نه برای هم بودن. دوگانگی در زندگی یکی از مهمترین عوامل ایجاد کننده اختلاف است.
حنیف پور با اشاره به اینکه زندگی در خانواده ها به صورت مختلفی وجود دارد اذعان داشت: زندگی در هر خانواده ای به صورت های متفاوتی دنبال می شود، برای خانواده نباید از قبل قانون نوشته یا در نظر گرفته شود.
این مدرس دانشگاه در ادامه با اشاره به روشن شدن علم روانشانسی از دهه 80 و تغییر و بهبود بسیاری از مشکلات خانواده ها در این زمینه افزود: با پیشرفت علم روانشانسی و روشن شدن بسیاری از مشکلات آوردن کلمه چرا در مسائل و مشکلات صحیح و قابل استفاده نیست، انسان باید در مشکلات زندگی مسئله چگونه را مطرح و در صدد رفع مشکلات با راهکارها بر آید.
وی خطاب به همسران شرکت کننده در این همایش افزود: یکی دیگر از مشکلات زندگی های زناشویی نداشتن صحبت های مناسب و دخالت های بیجا در رفتارها، نوع نگرش، و زندگی کردن یکدیگر است،
وی نصیحت های تکراری در زندگی افراد را غیر موثر دانست و افزود: نصحیت کردن و استفاده از جملاتی که جنبه نصیحتی دارند هیچ تاثیری در زندگی و نوع نگرش افراد نخواهد گذاشت، استفاده از شیوه و روش های جدید همراه با مهربانی و محبت تاثیر بسزایی در اشخاص و تغییر رفتارهای آنها خواهد گذاشت.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_farhangi_block184