دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ جمعه ۱۰ فروردين
آذر
اعلام نتایج نهایی انتخابات شورای صنفی دانشجویان

ضمن تشکر و قدردانی از حضور و مشارکت پرشور دانشجویان محترم در انتخابات شورای صنفی دانشگاه، به اطلاع می‌رساند:

با توجه به تأیید صحت فرآیند برگزاری انتخابات، دانشجویان مشروحه ذیل (به ترتیب احراز آراء) به عنوان اعضای شورای صنفی (اصلی – علی البدل) دانشجویان در سال تحصیلی 99-98 به مدت یک سال معرفی می‌شوند.
مهندس محسن شعبانی مدیر اموردانشجویی و دبیرکمیته نظارت بر انتخابات اظهار داشت: برابر آئین نامه شورای صنفی رفاهی دانشجویان انتخابات می‌بایست در اردیبهشت هر سال برگزار گردد که با توجه به اینکه تعداد کاندیداهای در اردیبهشت سال گذشته به حد نصاب نرسیده و همچنین با عنایت به استعلام از سازمان امور دانشجویان وزارت عتف مقرر گردید انتخابات شورای صنفی رفاهی در آبان ماه سال تحصیلی 99-98 برگزار گردد.
دبیرکمیته نظارت افزود: در این دوره از انتخابات 22 نفر از دانشجویان آمادگی خود را جهت کاندیداتوری انتخابات شورای صنفی اعلام و ثبت نام که در نهایت پس از بررسی صلاحیت کاندیداها 21 نفر در این رقابت حضور یافتند. مطابق برنامه زمانبندی اعلام شده انتخابات در روز 28 آبان از ساعت 8 لغایت 16 برگزار که در این دوره 725 نفر از دانشجویان در انتخابات مشارکت داشتند.
برابر ماده 19 آئین نامه شورای صنفی دانشجویان: انتخابات با حضور 25 درصد کل واجدین دارای حق رای رسمیت می یابد، داوطلبان شورا در مرحله اول با کسب نصف بعلاوه یک کل آراء انتخاب خواهند شد و در صورت کشیده شدن انتخابات به مرحله دوم با کسب اکثریت نسبی رای دهندگان ( صرف نظر از تعداد و درصد آن‌ها) حائز شرایط شناخته خواهند شد.
با عنایت به حضور حداکثری دانشجویان در انتخابات شرط 25 درصد محقق ولی با توجه به اینکه اکثر کاندیداها (به جز یک نفر) موفق به کسب آراء نصف بعلاوه یک مجموع آراء ماخوذه نشده‌اند دور دوم انتخابات شورای صنفی در روز دوشنبه 4 آذر ماه از ساعت 8 الی 16 در محل ورودی ساختمان آموزشی (سالن شیشه‌ای) برگزارگردید.
پس از پایان یافتن مهلت اخذ رای، آرا توسط کمیته اجرایی شمارش و نتیجه جهت تایید به کمیته نظارت ارسال و پس از تایید صحت برگزاری انتخابات نتیجه به شرح جدول ذیل اعلام می‌گردد.
امیدواریم اعضای این شورا به عنوان چشم ناظر در دانشگاه، پل ارتباطی بین مسئولین دانشگاهی و دانشجویان جهت ارائه نظرات و انتقادات و بهبود وضعیت دانشگاه باشند.

ردیف

نام و نام خانوادگی