دانشگاه تربت حیدریه
اسفند
پیام تبریک ریاست دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت سال جدید
دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه طی پیامی حلول سال جدید را به همکاران و دانشجویان دانشگاه تبریک گفتند. به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه متن پیام به شرح ذیل میباشد:

بسمه تعالی
 ز کوی یار می آید نسیم باد نوروزی                                                   از این باد ار مدد خواهی چراغ دل برافروزی

چه زیباست درس آموختن از طبیعت، بهار شدن و باز کردن دریچه دل بر شادابی، معنویت، اخلاق و مهربانی. سالی که گذشت حوادث تلخ و شیرین فراوانی داشت. در این سال توانستیم به پشتوانه توانایی، تلاش و صمیمیت همکاران گرامی و همراهی دانشجویان عزیز دانشگاه تربت حیدریه با گذر از این حوادث و با تحمل سختی‌ها و بهره‌گیری از فرصت‌ها و با امید به آینده ای بهتر سهمی هرچند کوچک در ارتقاء آموزش عالی کشور و پیشرفت منطقه داشته باشیم.
اینک با فرا رسیدن “عید نوروز باستانی”، آغاز سال 1399 را صمیمانه تبریک و تهنیت عرض نموده و در پرتو الطاف بیکران خداوند سلامتی، بهروزی، عزت و کامیابی را برایتان آرزومندم.

دکتر محمد حسن فتحی
رئیس دانشگاه تربت حیدریه