دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
خرداد
برگزاری نشست مجازی معاونان دانشجویی دانشگاه و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه، نشست معاونان دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور روز سه شنبه 6 خرداد ماه 1399 به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد.
دکتر حمید رضا طاهری معاون فرهنگی اجتماعی و دانشجویی دانشگاه فردوسی مشهد و دبیر شورای معاونین دانشجویی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی منطقه 9 کشور در این نشست در سخنان خود با توجه به مجوز ستاد ملی کرونا نسبت به بازگشایی دانشگاه ها از تاریخ 17 خرداد اشاره نمود و بر رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی ستاد ملی مبارزه با کرونا در زمان حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی تاکید نمود.
دکتر حسن فیضی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه با اعلام این خبر افزود در این نشست مسائلی از جمله روند آموزشی ترم جاری، اسکان، تغذیه، تعمیرات خوابگاه ها در ایام تابستان و نحوه حضور دانشجویان در دانشگاه‌ها در ترم آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت. همچنین مسایل و مشکلات رفاهی دانشگاه ها همزمان با پذیرش دانشجویان جدید الورود در ترم آینده مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block93
روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه