دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
خرداد
اطلاعیه دانشگاه تربت حیدریه پیرامون ادامه برگزاری کلاس های درسی و امتحانات در نیمسال دوم 99-1398
بسمه‌تعالی
مصوبات دانشگاه تربت‌حیدریه پیرامون ادامه برگزاری کلاس‌های درسی و امتحانات در نیمسال دوم 99-1398
ضمن آرزوی سلامتی برای یکایک اعضای خانواده دانشگاه تربت‌حیدریه، پیرو مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا در خصوص بازگشایی دانشگاه‎‌ها از 17 خردادماه، در ارتباط با ادامه فعالیت‌های دانشگاه در نیم‌سال جاری توجه همکاران و دانشجویان عزیز را به موارد ذیل جلب می‌نماید:

حضور دانشجویان در دانشگاه:
به منظور ارائه کامل خدمات آموزشی، پژوهشی و اداری و طبق مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا از تاریخ 17/ 03/ 1399 حضور دانشجویان محترم در دانشگاه فقط با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و استفاده از ماسک و دستکش و صرفا جهت رفع اشکال و پس از هماهنگی با اساتیدگرامی امکان‌پذیر خواهد بود.
کنترل رعایت پروتکل‌های بهداشتی، سنجش دمای بدن، ضدعفونی لباس و وسایل همراه دانشجویان و هماهنگی با اساتید در ورودی دانشگاه توسط همکاران محترم حراست فیزیکی اعمال خواهد شد.

فعالیت‌های آموزشی:
1- پایان برگزاری کلاس¬های درسی نیمسال دوم تحصیلی 98-99 چهارم تیرماه خواهد بود.
2-کلیه فعالیت‌های آموزشی دانشگاه تا پایان نیمسال جاری به صورت مجازی و با استفاده از سامانه‌های آموزشی برخط و برون‌خط دانشگاه ادامه خواهد داشت.
3- در خصوص دروس عملی که امکان برگزاری آن‌ها به صورت مجازی وجود ندارد، به صورت فشرده از 15 لغایت 31 شهریورماه 1399 برگزار خواهند شد.
- دانشجویان گرامی جهت حضور در کلاس‌های عملی که به‌صورت حضوری برگزارخواهند شد، می‌بایست درخواست خود را تا 31 مردادماه سال‌جاری به همراه گواهی سلامت خود از طریق سامانه آموزش ارسال نمایند.
- امکان گذراندن دروس عملی برای دانشجویانی که به‌هردلیل موفق به گذراندن این دروس نگردند، در نیمسال آتی فراهم خواهد بود.

امتحانات و ارزشیابی:
1- امتحانات کلیه دروس در کلیه مقاطع به صورت مجازی برگزار خواهد شد.
2- بازه برگزاری امتحانات پایانی، ثبت و تایید نمرات (جمع بندی ارزشیابی¬های مستمر از دانشجویان) نیمسال جاری از 4 لغایت 26 تیرماه خواهد بود.
- ارزشیابی نهایی دانشجویان مطابق با اطلاعیه‌های قبلی حاصل نتایج ارزشیابی مستمر و پایانی آن‌ها در انتهای نیمسال می‌باشد.
- با توجه به شرایط موجود، در این نیمسال 5 روز زمان پاسخگویی به اعتراضات دانشجویان (26 تا 31 تیرماه) در نظر گرفته شده است.
- مهلت اعلام نمره نهایی دانشجویان توسط اساتید محترم، اول مردادماه 1399 می‌باشد.
3-حداکثر زمان ثبت نمرات دروس تمدید شده نیمسال اول 99-98 (پروژه، سمینار، کارآموزی، کارورزی و کاربینی) 10 شهریور 1399 می¬باشد.

تحصیلات تکمیلی:
1- حضور دانشجویان تحصیلات تکمیلی در دانشگاه جهت انجام امور آزمایشگاهی مرتبط با پایان‌نامه صرفا با رعایت پروتکل‌های بهداشتی و پس از هماهنگی استاد محترم راهنما با حراست دانشگاه و ارایه گواهی سلامت دانشجو امکان پذیراست.
2- برگزاری جلسه ارائه پیشنهاده پایان¬نامه (پروپوزال) و همچنین جلسه دفاع از پایان‌نامه‌های تحصیلات تکمیلی به صورت مجازی خواهد بود.

امور دانشجویی و خوابگاه:
باتوجه به عدم امکان ارائه خدمات خوابگاهی و غذا به دانشجویان گرامی به لحاظ رعایت مسائل بهداشتی، کلیه دانشجویان که به بخشی از وسایل خود مثل کتاب، جزوه یا موارد مشابه نیاز ضروری دارند، صرفا جهت تحویل گرفتن این دست از وسایل خود به اطلاعیه‌های معاونت محترم دانشجویی در سایت دانشگاه مراجعه نمایند و‌ یا با شماره تلفن 05151240 داخلی 117 جهت هماهنگی تماس حاصل نمایند. همچنین به اطلاع می‌رساند تا پایان نیمسال جاری امکان تخلیه اتاق و تحویل کلیه وسایل دانشجویان وجود نخواهد داشت.

روابط عمومی دانشگاه تربت‌حیدریه
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block93