دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
1399/04/28
اطلاعیه مهم امور دانشجویی در خصوص تخلیه و امانت سپاری وسایل در سراهای دانشجویی
ضمن آرزوی صحت، سلامتی، و عافیت برای تمامی دانشجویان عزیز به اطلاع دانشجویان ساکن در سراهای دانشجویی ( فاطمه الزهرا(س) – شهیدمدرس – الغدیر – شهید یعقوبی ) می رساند با توجه به لزوم تخلیه کامل اتاق سراهای دانشجویی جهت آماده سازی آن ها برای سال تحصیلی آینده، لازم است کلیه دانشجویان عزیز جهت تخلیه کامل اتاق های خود با رعایت موارد ذیل اقدام نمایند.
1- زمان بازگشایی سراهای دانشجویی از مورخ30/04/1399 تا پایان وقت اداری مورخ 08/05/99 خواهد بود.
2- روزهای مراجعه به سراهای دانشجویی شنبه تا چهارشنبه از ساعت 8 تا ساعت 15 خواهد بود.
3- در زمان مراجعه به سراهای دانشجویی ارائه کارت دانشجویی الزامی می باشد.
4- در ورود به سراهای دانشجویی ضمن رعایت فاصله فیزیکی مناسب حتما مجهز به ماسک و دستکش باشید.
5- با توجه به حساسیت های موجود امکان اقامت در سراهای دانشجویی حتی برای مدت زمان کوتاه میسر نمی باشد. لذا قبل از سفر جهت برگشت فوری برنامه ریزی لازم انجام پذیرد.
6- تا حد امکان نسبت به انتقال وسایل خود از سراها اقدام نمائید، در صورتی که امکان حمل بعضی از وسایل وجود نداشته باشد می توانید با بسته بندی مناسب آن ها را در محل های مشخص در خوابگاه به امانت گذاشته و رسید دریافت نمائید.
7- در صورتی که دانشجویان محترم بنا به دلایلی امکان مراجعه حضوری به سراها را نداشته باشند میتوانند یکی از دانشجویان و یا آشنایان خود را جهت این امر با ارائه وکالتنامه معرفی نمایند.
جهت ارائه وکالتنامه می توانید از طریق آدرس زیر اقدام نمائید.
"سامانه آموزش – در خواست های آموزشی – درخواست جدید –وکالتنامه تحویل وسایل خوابگاه"
8- در صورتی که در مدت زمان تعیین شده، دانشجو اقدام لازم جهت تخلیه وسایل انجام ندهد، ضمن تخلیه اتاق و انتقال وسایل به انبار خوابگاه، دانشگاه هیچگونه تعهد و مسئولیتی در قبال وسایل نخواهد داشت.

امور دانشجویی دانشگاه تربت حیدریه