دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
1399/05/10
برگزاری آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 99 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور در دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه آزمون دکتری نیمه متمرکز سال 99 دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور روز پنجشنبه، 9 مردادماه 1399 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. دکتر علیرضا صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه و نماینده تام الاختیار سازمان سنجش آموزش کشور در این دانشگاه با اعلام این خبر افزود آزمون دوره دکتری نیمه متمرکز دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور روز پنجشنبه 9 مردادماه با شرکت 1017 داوطلب از شهرستان های منطقه در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. ایشان افزود این آزمون با شرکت 368 داوطلب خانم و 649 داوطلب آقا با همکاری دانشگاه آزاد اسلامی تربت حیدریه برگزار گردید. با توجه به حساسیت برگزاری آزمون از جهت پیشگیری شیوع ویروس کرونا، این آزمون با همراهی دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه و در حضور کارشناسان بهداشت این دانشگاه به منظور رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار شد. لازم به ذکر است پیش از برگزاری آزمون جلسات توجیهی متعدد با حضور مسئولین برگزاری آزمون تشکیل شد و به دلیل اهمیت رعایت حداکثری ضوابط بهداشتی با توجه به شیوع بیماری کوئید 19، بازدیدهای حضوری توسط کارشناسان دانشگاه علوم پزشکی در چند مرحله انجام گردید.