دانشگاه تربت حیدریه
مرداد
برگزاری کارگاه آموزشی زعفران در شهر زرند کرمان توسط محققین پژوهشکده زعفران
کارگاه آموزشی زعفران در شهر زرند کرمان روز چهارشنبه مورخه 26 تیرماه توسط محققین پژوهشکده زعفران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه براساس تفاهم نامه همکاری بین پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه و شرکت دانش بنیان نانو فناور پژوهش بیوزر، کارگاه آموزشی با عنوان شاخص های بهره وری در تولید زعفران روز چهارشنبه مورخه 26 تیرماه 1398 برگزار شد. این کارگاه یک روزه توسط دکتر فیضی، عضو هیات علمی دانشگاه تربت حیدریه و مهندس سالاریان، پژوهشگر پژوهشکده زعفران و با حضور تولید کنندگان زعفران شهرستان زرند در محل سالن اجتماعات جهاد کشاورزی زرند برگزار گردید. همچنین در نشست تخصصی مقرر شد در آینده نزدیک تفاهم نامه همکاری جهت انجام طرح های پژوهشی مشترک و تداوم دوره های آموزشی در بهبود تولید کمی و کیفی زعفران بین پژوهشکده زعفران و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کرمان منعقد گردد.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block24
سعید شیبانی