دانشگاه تربت حیدریه
آبان
جلسه هم اندیشی تهیه نقشه خطرپذیری شهرستان تربت حیدریه
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
جلسه هم اندیشی جهت تهیه نقشه خطرپذیری شهرستان تربت حیدریه در زمان وقوع بحران زلزله، روز شنبه 24 آبان ماه در دانشگاه تربت حیدریه با حضور دکتر فتحی رئیس دانشگاه، دکتر گل محمدی معاون اداری و مالی دانشگاه، دکتر صالحان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه، دکتر رستگاری مدیر پژوهشی دانشگاه و دکتر آهنی مدیر گروه عمران و معماری دانشگاه و اعضای هلال احمر شهرستان برگزار گردید.
موضوع مخاطره به دلیل اینکه شهرستان تربت حیدریه بر روی گسل های متعددی می باشد، زلزله در نظر گرفته شده است.
در این جلسه مقرر گردید هماهنگی با مدیران شهرستان و سازمان های ذینفع از نقشه جهت انجام امور محوله برگزار گردد و هلال احمر حساسیت موضوع را مطرح نماید و منابع مالی و اطلاعاتی مشخص شده و دانشگاه به عنوان مرجع علمی جهت تهیه نقشه همکاری نماید.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block93
روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه