دانشگاه تربت حیدریه
آبان
آیین معارفه دانشجویان نو ورود دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
آیین ورود نودانشجویان دانشگاه تربت حیدریه صبح روز چهارشنبه 28 آبانماه 1399 با حضور دکتر فتحی ریاست دانشگاه، دکتر صالحان معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر عظیمی معاون دانشجویی و فرهنگی در سالن همایش زنده یاد محمود کریمی و همزمان از طریق سامانه وبینار و صفحه رسمی دانشگاه تربت حیدریه در فضای مجازی پخش گردید.
در ابتدا دکتر فتحی ریاست دانشگاه تربت حیدریه ضمن عرض تبریک ورود دانشجویان به جامعه آموزشی کشور و شروع مرحله جدیدی از زندگی علمی و اجتماعی ابراز نمود: دوست داشتیم همانند سال های گذشته این جلسه حضوری باشد و با شور و نشاط توأم با حضور شما عزیزان در سالن زیبای همایش های دانشگاه تربت حیدریه برگزار کنیم. اما حیف که این ویروس منحوس این فرصت را از جامعه و ما سلب کرده است و آرزو می کنیم هرچه زودتر از این شرایط رهایی پیدا کنیم.
ضمن آرزوی سلامتی برای شما و خانواده های محترم در این شرایط خاص چند توصیه برای شما عزیزان دارم. توصیه می کنم از این فرصت طلایی ایجاد شده که یکی از صندلی های دانشگاه دولتی نصیبتان شده و تعلق گرفته نهایت بهره برداری را ببرید و در راه کسب علم و دانش تلاش کنید.
دکتر فتحی تأکید نمود: مدیریت، اساتید و پرسنل دانشگاه، تمام تلاششان را برای برگزاری بهتر شرایط آموزشی و فرهنگی انجام میدهند. ایشان نیز اشاره به قبولی افتخارآمیز دانشجویان دانشگاه تربت حیدریه در آزمون کارشناسی ارشد و دانشگاه های بزرگ و مطرح کشور نمود.
در ادامه رئیس دانشگاه تربت حیدریه عنوان نمود که اساتید دانشگاه توجه خاصی به دروس عملی و مهارت آموزی دانشجویان دارند و مدیریت دانشگاه سعی در تکمیل آزمایشگاه ها و کارگاه های مختلف در دانشگاه را دارد و حتی در این شرایط غیر حضوری همواره این مسئله مورد توجه مسئولین دانشگاه بوده و از طرق مختلف سعی کرده اند به این دروس لطمه ای وارد نشود.
ایشان به حضور دانشجویان علاوه بر فعالیت های علمی و آموزشی که وظیفه اصلی می باشد در صحنه های فرهنگی و فوق برنامه توصیه نمود و به آمار مختصری از کانون های فرهنگی و انجمن های علمی و عضویت دانشجویان در این تشکل ها اشاره نمود.
دکتر فتحی عنوان نمود: دانشجویان از همین بدو ورود به دانشگاه، به موضوع تجاری سازی دانش و علوم حتما توجه داشته باشند. دانشگاه ها در حال حاضر به سمت دانشگاه های نسل چهارم حرکت می کنند که وظیفه شان حل مشکلات و مسائل جامعه باید باشد و طبیعتاً دانشگاه تربت حیدریه از این قضیه مستثنی نیست.
رئیس دانشگاه تربت حیدریه در پایان به استقرار مرکز رشد و واحدهای فناور شهرستان که در پژوهشکده دانشگاه، در منطقه پیشکوه شهرستان واقع شده و از امکانات مناسبی برخوردار است که فرصت بسیار خوبی برای توسعه فعالیت های کارآفرینانه، راه اندازی واحدهای فناور و به دنبال آن تشکیل شرکت های دانش بنیان است اشاره نمود و عنوان داشت که مدیران ارتباط با صنعت و مرکز رشد دانشگاه آمادگی دارند که در این زمینه راهنمایی های لازم را ارائه دهند.
سپس دکتر صالحان معاون آموزشی و پژوهشی دانشگاه ضمن خیر مقدم به دانشجویان جدید، به معرفی واحدهای مختلف حوزه آموزشی و کارکنان آموزشی و پژوهشی دانشگاه پرداخت و به خلاصه ای از آیین نامه ها و قوانین آموزشی اشاره نمود.
ایشان در ادامه گروه ها و رشته های آموزشی موجود در دانشگاه را معرفی و به خدمات ارائه شده در بخش های مختلف این حوزه اشاره نمود.
در پایان دکتر عظیمی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه ضمن خوش آمدگویی به نودانشجویان به معرفی مدیریت های حوزه دانشجویی و فرهنگی پرداخت و به ارائه خدمات رفاهی و مشاوره ای نیز اشاره نمود.
ایشان عنوان نمود با توجه به شرایط کنونی و سنگر فضای مجازی و طبق فرمایشات مقام معظم رهبری که سنگر فضای مجازی از سنگرهای جدی و خط مقدم جهادی است از دانشجویان درخواست نمود که از این فضا استقبال نموده و به عضویت انجمن های علمی و کانون های فرهنگی و تشکل های دانشجویی بپیوندند.

دانشجوی گرامی
ضمن تشکر از حضور گرم و فعال شما در برنامه معارفه دانشجویان نوورود دانشگاه تربت حیدریه، از صبوری شما بابت مشکلات ایجاد شده در اتصال از طریق سامانه ادوبی کانکت سپاسگزاریم. متاسفانه بدلیل اختلال و افت کیفیت اینترنت خارج از شبکه  و اختیار دانشگاه، ارتباط مطلوب میسر نگردید. اعتقاد مجموعه دانشگاه تربت حیدریه اینست که دانشجویان این دانشگاه شایسته دریافت بهترین خدمات هستند، لذا کلیه توان خود را در خصوص ارائه خدمات مطلوب آموزشی، فرهنگی و اجتماعی به دانشجویان گرامی دانشگاه تربت حیدریه بکار می بندد.
فیلم کامل جلسه از طریق سایت دانشگاه در اختیار شما قرار خواهد گرفت.
امیدواریم که ویروس منحوس کرونا هرچه زودتر از جامعه ما و جهان رخت بربندد و شاهد حضورتان در دانشگاه باشیم تا شور و هیجان و خون مجددا به رگهای دانشگاه برگردد.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_main_block521
روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه