دانشگاه تربت حیدریه
۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
آذر
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
کشت و کار مزرعه 5 هکتاری اهدائی خیر نیک اندیش جناب آقای دکتر فرشیدی در منطقه رباط سنگ آغاز گردید.

وقف تجلی ایثار ونوع دوستی است. خصوصا اگر در مسیر آموزش، پرورش و تحقیقات جوانان قرار بگیرد. "مزرعه آموزش، تحقیقاتی فرشیدی" دانشگاه تربت تربت حیدریه، قطعه 5 هکتاری زمین زراعی در بخش رخ است که توسط خیر بزرگوار و نیک اندیش، جناب آقای دکتر فرشیدی ( وزیر سابق آموزش و پرورش) در سال 1395  به دانشگاه واگذار گردیده است. دانشگاه تربت حیدریه در اولین اقدام و به منظور استفاده از موقوفه حاضر، تصمیم به آماده سازی زمین جهت امور تحقیقاتی نموده است. به دلیل کمبود منابع آبی و البته با توجه بارندگی های خوب بهار امسال و پیش بینی تداوم آن در زمستان و بهار پیش رو، در راستای اصلاح زمین مذکور و در جهت آماده سازی برای اهداف عالی کشاورزی، مزرعه مورد نظر برای کشت دیم گیاه جو آماده سازی و عملیات تهیه بستر در بهار و کاشت در پاییز 99 انجام شد. گفتنی است، بذر مرغوب جو توسط کشاورز نمونه کشوری و خیر نیک اندیش جناب آقای مهندس خزائی در آبان ماه 1399 در اختیار دانشگاه قرار گرفت. امید است با همت خیرین بزرگوار و بارش رحمت واسعه الهی، در سال آینده شاهد اصلاح زمین حاضر  و شروع تحقیقات پژوهشگران دانشگاه باشیم.
tempShowtool_dorsaetoolsenews_sample_shown_block93