Friday, March 29, 2024
مرداد
اطلاعیه پذیرش بدون آزمون کارشناسی ارشد (استعدادهای درخشان) از دانشجویان برتر دوره کارشناسی در سال تحصیلی 99-98
احتراما به اطلاع می رساند، دانشگاه تربت حیدریه در نظر دارد براساس دستورالعمل اجرایی آیین­نامه­های پذیرش بدون آزمون استعدادهای درخشان در مقطع کارشناسی ارشد در سال تحصیلی 99-98 به شماره 3606 مورخ 98/01/28 معاون محترم وزارت علوم، تحقیقات و فن­آوری و رئیس سازمان سنجش آموزش کشور از بین برگزیدگان علمی دوره کارشناسی پیوسته (دوره های روزانه و شبانه) برای نیمسال اول سال تحصیلی 99-1398 در دوره روزانه کارشناسی ارشد دانشجو پذیرش نماید.
متقاضیان گرامی می­بایست پس از مطالعه آیین­نامه پیوست شده و دارا بودن شرایط مندرج در آن، درخواست خود را به همراه مدرک مورد نیاز (که در ادامه اطلاعیه آمده است) حداکثر تا تاریخ 98/05/30با پست پیشتاز به آدرس ذیل ارسال نمایند. شایان ذکر است به درخواست های واصله پس از تاریخ مشخص شده، ترتیب اثر داده نخواهد شد.
آدرس: خراسان رضوی، شهرستان تربت حیدریه، کیلومتر 7 جاده تربت حیدریه- مشهد، دانشگاه تربت حیدریه، معاونت آموزشی و پژوهشی، دفتر استعدادهای درخشان دانشگاه- صندوق پستی: 9516168595

مدارک مورد نیاز:
1- تکمیل فرم­های شماره 1 و 2
2- دو قطعه عکس 4*3
3- ریز نمرات دوره کارشناسی
4- یک نسخه تصویر از کلیه صفحات شناسنامه و کارت ملی (پشت و رو)
5- یک نسخه تصویر از گواهی نامه های مختلف اخذ شده، فعالیت های علمی- پژوهشی انجام شده، افتخارات و ... متقاضی
شایان ذکر است فرم ها و قوانین مربوطه به پیوست ضمیمه شده است.

رشته های دوره کارشناسی ارشد دانشگاه تریت حیدریه در سال تحصیلی 99-98 برای پذیرش دانشجوی بدون آزمون (استعدادهای درخشان)

- علوم و مهندسی باغبانی – تولید محصولات گلخانه­ای
- مهندسی کشاورزی - اقتصاد کشاورزی