Friday, March 29, 2024
شهريور
برگزاری مراسم عزاداری دهه اول محرم در دانشگاه تربت حیدریه
آیین عزاداری ماه محرم و سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) همزمان با سراسر کشور با حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه آیین عزاداری ماه محرم و سوگواری حضرت ابا عبدالله الحسین (علیه السلام) روزهای شنبه و یکشنبه 16 و 17 شهریورماه با حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه ضمن اعلام این خبر افزود این مراسم به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی و با همکاری دیگر حوزه های دانشگاه از ساعت 7 الی 8 صبح در نمازخانه دانشگاه برگزار شد. حجت الاسلام والمسلمین تولّایی مسئول پژوهش حوزه علمیه شهرستان تربت حیدریه به عنوان سخنران این مراسم در باره معرفت دینی، اهداف قیام امام حسین علیه السلام و همچنین نکاتی پیرامون زیارت عاشورا و اندیشه های شیعی و به ویژه شخصیت حضرت سیدالشهداء و اهل بیت علیهم السلام در اندیشه دانشمندان غیرمسلمان نکاتی بیان نمود.
این مراسم با قرائت زیارت عاشورا شروع و سپس با ایراد سخنرانی و در پایان نیز عزا داری و سینه زنی با مداحی برادر عباس نجاتی برگزار شد.

• عکس_0
  • عکس_1