۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
شهريور
پیام ریاست دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
بسمه تعالی

ن وَالْقَلَمِ وَمَا یَسْطُرُون و سپاس بیکران صاحب قلم را که به اشرف مخلوقات قدرت تفکر و اندیشه عنایت فرمود و زمینه پیشرفت و تعالی او را فراهم کرد. آغاز سال تحصیلی جدید را که مقارن با آغاز هفته دفاع مقدس است، به همه تلاشگران عرصه علم و دانش، کارکنان و اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان عزیز به ویژه دانشجویان جدیدالورود که به تازگی به خانواده دانشگاه تربت حیدریه پیوسته اند، صمیمانه تبریک عرض می نمایم. امیدوارم با اراده ای راسخ در راستای فراگیری علم و دانش همت گمارده و با سلاح تقوا و دانش در جهت سربلندی میهن عزیزمان ایران، گام نهید.
ما در مجموعه دانشگاه تربت حیدریه، در راستای ماموریت اصلی خود می کوشیم تا با پرورش نیروهای کارآفرین، خلاق، متعهد و مومن در عرصه علم و فناوری کشور، در راستای نیل به اهداف عالیه نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران گام برداریم. از درگاه خداوند متعال برای همگان دستیابی به مدارج عالی علمی، توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را آرومندم.

دکتر محمد حسن فتحی
رئیس دانشگاه تربت حیدریه