مراسم کلنگ زنی پروژه سردر دانشگاه تربت حیدریه همزمان با برگزاری هشتمین جلسه هیات امنا بنیاد خیرین حامی دانشگاه روز دوشنبه 10 تیرماه 1398 برگزار شد. هشتمین جلسه هیات امنا بنیاد خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه روز دوشنبه 10 تیر 1398 در سالن جلسات حوزه ریاست دانشگاه تربت حیدریه با حضور حجت الاسلام و المسلمین محمد علی رضائی، قائم مقام نماینده ولی فقیه در بنیاد مسکن انقلاب اسلامی، حجت الاسلام و المسلمین عصمتی، امام جمعه شهر تربت حیدریه، مهندس رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه، اعضای هیات امناء و هیات مدیره بنیاد خیرین حامی دانشگاه، اعضای شورای اسلامی شهر تربت حیدریه و خیرین نیک اندیش مهندس مهدی مروج تربتی، دکتر مهدی مروی بایگی، حاج هادی محقق، مهندس اسماعیل حسن زاده، مهندس هاشم مکارم و خانم مهندس زهرا منفرد برگزار شد.

در ابتدای مراسم، دکتر فتحی ضمن خیر مقدم به مسئولین و خیرین حاضر در جلسه، گزارش مهمترین دستاوردهای بنیاد خیرین حامی دانشگاه از ابتدای تاسیس را تشریح نمود و خلاصه ای از برنامه های بنیاد در سال 1398 ارائه کرد. در ادامه دکتر انصاری، مدیرعامل بنیاد خیرین حامی دانشگاه ضمن تقدیر از حضور مدعوین در جلسه به بخشی از نیازهای بنیاد خیرین و دانشگاه اشاره نمودند.

در ادامه حجت الاسلام و المسلمین رضائی ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع خیرین حامی دانشگاه تربت حیدریه و تقدیر از دکتر فتحی جهت تأسیس بنیاد، درباره روند شکل گیری دانشگاه تربت حیدریه از ابتدای تاسیس صحبت کرد و بر اهمیت نقش خیرین در پیشرفت و توسعه دانشگاه تاکید نمود. ایشان توسعه اراضی دانشگاه تربت حیدریه را برای پیشرفت آن در آینده ضروری دانست و از خیرین حاضر در جلسه خواست برای توسعه اراضی اهتمام ویژه داشته باشند.

حجت الاسلام و المسلمین عصمتی نیز ضمن تقدیر از مجموعه کارهای انجام شده بنیاد در این مدت کوتاه بر اعتلاء بنیه علمی، تعهد، معنویت و تقوا در دانشگاه تأکید نمود تا منویات مقام معظم رهبری در بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی نیز برآورده شود. سپس مهندس رستمی با اشاره به جهات پنجگانه توسعه شهرستان، توسعه دانشگاه را به عنوان یکی از ارکان اصلی توسعه شهرستان عنوان نمود و حرکت به سمت ظرفیت سازی در حوزه تحصیلات تکمیلی را در اولولیت کارهای دانشگاه دانست.

دکتر باستانی نیز با اشاره به پتانسیل های منطقه در حوزه های کشاورزی و فنی-مهندسی بر توسعه رشته های دانشگاه در این حوزه ها تاکید نمود.

پس از برگزاری هشتمین جلسه هیات امنا بنیاد خیرین حامی دانشگاه، مراسم کلنگ زنی سردر دانشگاه تربت حیدریه با حضور اعضای جلسه برگزار شد. سردر دانشگاه تربت حیدریه که نمادی از زعفران می باشد، به همت خیر نیک اندیش، دکتر مهدی مروی بایگی و به یاد مرحوم مهندس محمد مروی بایگی به مدت یک سال ساخته خواهد شد و کل هزینه اجرای آن توسط ایشان پرداخت خواهد شد. پس از برگزاری مراسم کلنگ زنی، حاضرین از روند پیشرفت پروژه های سالن ورزشی خیر ساز زنده یاد بابک مروج تربتی و پروژه احداث مسجد دانشگاه به عنوان مهمترین پروژه های در حال احداث در دانشگاه بازدید نمودند.