۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
مهر
برگزاری مجمع روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه
مجمع روسای دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی شهرستان روز سه شنبه 2 مهرماه 1398 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه این جلسه با حضور روسای مراکز آموزش عالی شهرستان و یا نماینده ایشان، آقای فیضی، رئیس اداره اطلاعات شهرستان و حجت الاسلام صافدل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی ولی فقیه در دانشگاه با محوریت حضور دانشجویان در مراسم اربعین حسینی، هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید برگزار گردید. در این مراسم دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه ضمن خیر مقدم به حضار و تبریک هفته دفاع مقدس و آغاز سال تحصیلی جدید، محورهای برگزاری جلسه را تشریح نمود. در ادامه حاضرین، ضمن ارائه گزارش و بیان برنامه های خود، پیشنهادات مربوطه را در خصوص محورهای جلسه مطرح نمودند.

• عکس_0
  • عکس_1