۱۳۹۹ دوشنبه ۱۲ خرداد
سال 1398، سال رونق تولید
مهر
رویداد الگوها و راهکارهای نوین در همکاری دانشگاه با جامعه و صنعت
در راستای تقویت ارتباط دانشگاه ها با بخش های مختلف جامعه و صنعت و در راستای بهره گیری از ظرفیت فرهیختگان جامعه در ارائه ایده ها و راهکارهای نو در برقراری ارتباط موثر میان دانشگاه و جامعه، دفتر ارتباط با صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قصد دارد تا همزمان با برگزاری هفته پژوهش و فناوری سال 98 اقدام به برگزاری رویداد یک روزه ایده و الگوهای نو با موضوع ارتباط دانشگاه با جامعه و صنعت نماید. این رویداد با هدف شناسایی و تقدیر از طرح ها و الگوهای نوین در توسعه و تسهیل ارتباط دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و موسسات پژوهشی با جامعه و صنعت برگزار می گردد. الگوهای نوین در این رویداد می تواند در بهبود همکاری‌های بین مراکز علمی و اجرایی موثر واقع شده و مورد بهره‌‌برداری قرار گیرد.

مراحل رویداد:
ابتدا شرکت‌کنندگان محترم خلاصه ایده خود را در این فرم وارد می‌نمایند. پس از بررسی و داوری اولیه، از طرح‌های منتخب جهت شرکت در رویداد دعوت بعمل خواهد آمد. در روز برگزاری رویداد، طرح ها با حضور خبرگان تکمیل و توسط هیات داوران مورد ارزیابی قرار می گیرد. در نهایت از طرح های برتر تقدیر بعمل می-آید.

مهلت ارسال طرح:
مهلت ارسال طرح تا 30 آبان 1398 است. لطفا پس از تکمیل فرم آن را به آدرس ایمیل industry@msrt.ir ارسال فرمایید.
زمان و محل برگزاری رویداد:
تهران - 27 آذر 98 در محل برگزاری نمایشگاه هفته پژوهش و فناوری کشور واقع درمحل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران

تعداد بازدید:
    نویسنده:
    روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)

سایر خبرها