۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
مهر
مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مراسم معارفه دانشجویان جدیدالورود این دانشگاه روز شنبه 20 مهرماه 1398 برگزار گردید. این مراسم با حضور دکتر باستانی، نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، حجت الاسلام دکتر صافدل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، معاونین، مدیران و دانشجویان جدیدالورود به دانشگاه تربت حیدریه و با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم دکتر فتحی ضمن عرض تبریک آغاز سال تحصیلی و ورود دانشجویان نو ورود به خانواده آموزش عالی کشور، ورود به آموزش عالی و دانشگاه را یکی از مراحل مهم زندگی دانشجویان برشمرد و بیان داشت که ورود به مسیر کسب علم و دانش مسیری مقدس و مبارک است که در جهانی که از جنس علم و تفکر است غیر از خردورزی نمیتوان راه تکامل را طی کرد. دکتر فتحی با اشاره به امکانات آموزشی و رفاهی موجود در دانشگاه و پروژه هایی که در حال اجرا است عنوان داشت که مدیریت دانشگاه تربت حیدریه تمام تلاش خود را بکار خواهد گرفت تا بهترین شرایط آموزشی، پژوهشی، رفاهی، ورزشی و سایر بسترهای لازم برای شکوفایی استعدادهای دانشجویان را فراهم آورد. ایشان در ادامه توصیه کرد که با توجه به اینکه دانشگاه دارای یکسری قوانین و مقررات هست، دانشجویان حتما قوانین و مقررات آموزشی را مطالعه نمایند و از طرفی علاوه بر فعالیت های آموزشی و پژوهشی که جزء فعالیت های اصلی دانشجویان در حین تحصیل میباشد در سایر برنامه های فوق العاده در کانون ها و انجمن های علمی مشارکت داشته باشند.
سپس دکتر باستانی ضمن تبریک سال جدید تحصیلی، دانشجویان را سرآمد و پیشرو در حوزه اجتماعی دانست و عنوان داشت دانشجو به دلیل موقعیتی که دارد باید روشنفکر و سرآمد باشد. دانشجو باید مطالبه گر باشد و حرف خود را در چارچوب قوانین بزند و در این حوزه هیچ منعی وجود نخواهد داشت. دانشگاه باید فضا را برای مناظره و کرسی های آزاد اندیشی باز بگذارد و این فضا را توسعه بدهد. ایشان در ادامه با تاکید بر اینکه دانشجو برای طی کردن مسیر کسب علم دانش نیاز به دو بال نیاز دارد که این دو بال دانش کامپیوتر و زبان دوم و سوم است. ایشان با تشریح شرایط شهرستان تربت حیدریه و اشاره به وجود بزرگترین مزارع زعفران جهان در منطقه و ساخت پروژهای مختلف از جمله پروژه های فولاد و نیروگاه راشد از دانشجویان خواست از این موقعیت در جهت ارتقاء سطح دانش خود استفاده کافی را ببرند.
سپس دکتر صالحان، معاون آموزشی و پژوهشی و دکتر فیضی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه به معرفی فعالیت ها و کارکنان حوزه مربوطه پرداختند. در ادامه حجت الاسلام صافدل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه با اشاره به آیاتی از قرآن کریم گفت دانشگاه عرصه معرفت و علم آموزی است و دانشجو باید همه وجود خود را به علم آموزی اختصاص دهد.
در پایان برنامه مسابقه بین دانشجویان برگزار گردید و جوایزی به شرکت کنندگان در این مسابقه اهدا شد.

روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه