۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
آبان
کارگاه آموزشی پدافند کالبدی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه کارگاه آموزشی پدافند کالبدی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل با حضور روسا و نمایندگان کمیته پدافند غیرعامل ادارات و دستگاه های اجرایی شهرستان روز یکشنبه 19 آبانماه 1398 به همت معاونت آموشی و پژوهشی دانشگاه تربت حیدریه برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، ضمن خیر مقدم به مدعوین با اشاره به شعارهفته پدافند غیر عامل با عنوان مقاومت و بازدارندگی با رونق تولید عنوان کرد که پدافند غیر عامل موضوع بسیار گسترده ای است و تمامی نهادها و بخش ها را شامل می شود و منحصر به یک ارگان خاص نیست. دکتر فتحی هدف پدافند غیر عامل را ایمن سازی و کاهش آسیب پذیری زیرساخت های مورد نیاز مردم دانست و عنوان کرد که این هدف بزرگ گویای این واقعیت است که تمام بخش های دولتی و غیر دولتی درگیر موضوع پدافند غیرعامل هستند لذا حداقل اقدامی که باید انجام دهند مقاوم سازی اماکن و اهدافی است که دشمن از آن چشم پوشی نمی کند.
دکتر فتحی در ادامه نحوه شکل گیری کارگروه علمی و پژوهشی پدافند غیرعامل شهرستان را تشریح نمود و عنوان کرد که این کارگروه با هدف بررسی علمی موضوعات مرتبط در دانشگاه تربت حیدریه تشکیل شده و اقدامات خوبی از جمله تشکیل کارگاه های آموزشی، تهیه بروشورهای آموزشی برای دانشجویان و برگزاری نمایشگاه انجام داده است.
ایشان همچنین با اشاره به اهمیت فناوری اطلاعات در حوزه پدافند غیرعامل، عنوان کرد که دانشگاه تربت حیدریه اقداماتی از جمله تقویت زیرساخت های دانشگاه، تعویض و تقویت سرورهای آموزش، اجرای طرح دیتاسنتر، تکمیل سامانه های آموزشی، انتقال سامانه مکاتبات اداری به صورت محلی و غیره را در این خصوص انجام داده است.
در ادامه مهندس موسوی، معاون سیاسی فرماندار شهرستان، ضمن خیر مقدم به حاضرین در جلسه با تعریف پدافند غیرعامل بر اهمیت سطح بندی مراکز شهرستان تاکید کرد.
سپس مهندس موسی زاده، دبیر انجمن علمی پدافند غیرعامل استان خراسان رضوی، مباحث علمی مرتبط با موضوع کارگاه را تشریح نمود.

• عکس_0
  • عکس_1