۱۴۰۳ شنبه ۱ ارديبهشت
Saturday, April 20, 2024
دي
برگزاری دومین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه
دومین جلسه اتاق فکر فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه روز یکشنبه 29 دی ماه 98 با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری و اعضای اتاق فکر فرهنگی برگزار شد.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربت حیدریه با اعلام این خبر افزود: در راستای حرکت به سمت شرایط مطلوب و نوآوری در فعالیت‌های فرهنگی تشکیل اتاق فکر فرهنگی امری ضروری است که با توجه به وجود این ظرفیت در دانشگاه تربت حیدریه، این اتاق فکر تشکیل شده تا براساس شناسایی اولویت ها و احصاء دغدغه های گروه های مخاطب و جامعه هدف به کیفی سازی و تدوین ساختار کلی به عنوان نقشه راه دست یابیم و درنهایت به یک فکر و ایده جدید و نوآوری در فرهنگ برسیم.
دکتر حسن فیضی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در ابتدای این جلسه بر ضرورت توجه به حوزه فرهنگی و اهمیت برنامه ریزی و توجه به دغدغه های این حوزه و ارائه راهکارهای پیشنهادی جهت پیشبرد اهداف فرهنگی تاکید نمود و در این مسیر همسویی و توجه به سند راهبردی دانشگاه را ضروری بیان کرد.
در ادامه، حجت الاسلام و المسلمین دکتر صافدل، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی با بیان حدیثی از امام باقر علیه السلام، توجه به رهنمودهای دینی را در جهت رسیدن به هدف و موثر بودن کارها ضروری بیان کرد.
دکتر صافدل ضمن توجه به اولویت بندی موضوعات بر اساس اقتضائات و شناسایی ظرفیت‌های انجمن‌های علمی، بر ایجاد اتاق فکر دانشجویی و اتخاذ روش های جدید تاکید نمود.
دکتر عظیمی راد نیز ضمن ارائه طرح پیشنهادی خود بر ضرورت توجه به تدوین راهبرد و استراتژیک برای حوزه فرهنگی و همچنین ارزیابی وضعیت موجود اشاره نمود.
در ادامه جلسه دکتر گوهری منش، دکتر محمد زاده و دکتر بهرامی اعضای هیئت علمی دانشگاه و عضو اتاق فکر فرهنگی دانشگاه به بیان دیدگاه و ارائه راهکارهای خود اشاره نمودند.

• a_0
  • a_1