۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
بهمن
جلسه کارکنان دانشگاه تربت حیدریه با اعضای هیات رئیسه به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه جلسه کارکنان دانشگاه با اعضای هیات رئیسه روز سه شنبه، 15 بهمن ماه به مناسبت دهه مبارک فجر برگزار شد.
در ابتدای این جلسه دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه ضمن تبریک ایام دهه مبارک فجر، عنوان نمود که ارتقاء افراد در جایگاه سازمانی خود باعث بلوغ دانشگاه تربت حیدریه خواهد شد و نیاز دانشگاه را به خارج از مجموعه کاهش می دهد و هیات رئیسه دانشگاه هر گاه احساس کند که نیاز به این ارتقاء وجود دارد این کار را انجام خواهد داد. دکتر فتحی با اشاره به کمبود بودجه ای که دانشگاه با آن مواجه هست عنوان نمود که دانشگاه با مدیریت صحیح بودجه کلیه تعهدات قانونی خود را نسبت به کارکنان دانشگاه اجرایی خواهد کرد. ایشان در ادامه به اقدامات مهمی که در حوزه کارکنان و سایر حوزه های دانشگاه انجام شده اشاره نمود و از همکاران خواست که در کلیه امور صرفه جویی را سرلوحه کار خود قرار دهند. در ادامه دکتر گل محمدی، معاون اداری و مالی دانشگاه با اشاره به راه اندازی سامانه ستاد در دانشگاه، عنوان نمود که همکاران باید کلیه درخواست ها و قراردادهای خود را از طریق این سامانه اجرایی نمایند. در پایان تعدادی از کارکنان دانشگاه مشکلات و مسائل این حوزه را مطرح نمودند و اعضای هیات رئیسه در این خصوص توضیحات لازم را ارائه دادند.

• عکس_0
  • عکس_1