۱۴۰۳ پنج شنبه ۶ ارديبهشت
Thursday, April 25, 2024
بهمن
مراسم معنوی زیارت عاشورا به مناسبت دهه مبارک فجر در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه مراسم معنوی زیارت عاشورا روز دوشنبه 14 بهمن ماه 1398 با همکاری معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه و با حضور حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل بویه در جمع اساتید و کارکنان دانشگاه برگزار گردید.
جابر حجتی رئیس گروه فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تربت حیدریه ضمن اعلام این خبر افزود: برگزاری زیارت عاشورا در مجموعه دانشگاه تربت حیدریه یکی از جلوه های معنوی است که با مشارکت کارکنان برگزار می شود و زیارت عاشورای این هفته نیز به مناسبت گرامیداشت ایام دهه مبارک فجر در محل نمازخانه دانشگاه برگزار شد .
همزمان با ایام الله دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی کارکنان دانشگاه تربت حیدریه با حضور در نمازخانه دانشگاه و با برپا کردن مراسم معنوی زیارت عاشورا ، یاد و خاطره شهیدان انقلاب اسلامی را گرامی داشتند.
حجت الاسلام و المسلمین دکتر آل بویه عضو هیئت علمی دانشگاه باقر العلوم علیه السلام قم که در جریان برگزاری دوره ضیافت اندیشه در دانشگاه تربت حیدریه حضور داشت در این مراسم با تاکید بر برپایی منظم اینگونه مجالس به اتفاقات دهه فجر انقلاب اسلامی و یاد و خاطرات شهدای مدافع حرم اشاره و امنیت امروز ایران اسلامی را مرهون از خودگذشتگی های شهیدان در دوران انقلاب دانست.
دکتر آل بویه با اشاره به آیاتی از قرآن کریم و بیان احادیثی از معصومین علیهم السلام به حاضرین ضمن توصیه و تأکید بر نظم به مطالعه در خصوص آشنایی با زندگینامه و احوال و خاطرات شهدای گرانقدر توصیه نمود.
در پایان مراسم کیک تهیه شده به مناسبت این ایام خجسته توسط مسئولین برش زده شد و از شرکت کنندگان پذیرایی صبحانه نیز به عمل آمد .

• عکس_0
  • عکس_1