۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
Thursday, March 28, 2024
بهمن
پیام معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت یوم الله 22 بهمن
دکتر حسن فیضی، معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه با ارسال پیامی به مناسبت بیست و دوم بهمن، از دانشگاهیان تربت حیدریه برای شرکت در راهپیمایی این روز دعوت کرد.
به گزارش خبرنگار فرهنگی دانشگاه تربت حیدریه، در متن پیام دکتر فیضی آمده است:
«بسم الله الرحمن الرحیم»
حال و هوای ماه بهمن از خاطره انگیزترین ایامی است که با خود عطر گل سوسن و یاسمن به همراه می آورد.
در میان حوادث گاه تلخ و گاه شیرین انقلاب اسلامی، بی شک، بهمن 57، خاطره انگیزترین و تعیین کننده ترین حرکتی بوده است که مردم ما در طی حتی قرون گذشته تجربه نموده اند. حرکتی که همراه با نوای زیبا و بشارت «جاء الحق» و «زهق الباطل» همراه بود.
بهمنی که با خود، نسیم وحدت و همدلی آورد قلب ها را به عضوی واحد تبدیل نمود و زبان ها همه یک چیز گفتند و آرزوها فقط یک چیز را خواستند. این اتحاد و همدلی به ثمر نشست و مردم ایران، در سایه رهبری امام خویش(ره) طعم شیرین پیروزی را چشیدند و موفق به سرنگونی دیکتاتوری خود کامه و تمامیت خواه حاکم گردیدند و توانستند آنچه را که می خواهند به زبان آورده و پیگیری نمایند.
پیروزی انقلاب اسلامی ایران، درس های بسیاری برای همه ملل تحت سلطه و مظلوم دنیا در خود دارد، که می تواند دستورالعملی برای قیام مظلومین و نیز عبرتی برای حاکمین ستمگر در سراسر گیتی باشد.
امروز که 41 سال از آن روزهای پر شکوه می گذرد، با مروری به آنچه که گذشته در می یابیم که این مردم چه کار بزرگ و زیبایی را به انجام رسانده اند و انقلاب ما هنوز هم مایه فخر و مباهات نسل انقلابی می باشد.
امسال، در حالی به استقبال سالروز پیروزی انقلاب اسلامی می رویم، که دست دشمن زبون، دلاور بی بدیلمان حاج «قاسم سلیمانی» را از میان ما برده و در حالی در راهپیمایی بزرگ 22 بهمن شرکت می کنیم که این سپهبد بزرگوار را دیگر در میان خود نداریم اما خود را به ادامه راه او و ترویج ایده ها و تفکرات آن بزرگ مرد دلگرم می سازیم و تلاش می کنیم تا آنجا که وسع و قدرت ما راه بدهد، در ترویج و نشر تفکر آن انقلابگر که تا لحظه شهادت نیز انقلابی باقی ماند بکوشیم.
در پایان، ضمن عرض تبریک و شادباش به مناسبت فرا رسیدن چهل و یکمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، روزهایی زیباتر و اوجی والاتر را برای میهن و هم میهنان عزیزم آرزو دارم و از کلیه دانشجویان، اساتید محترم و همکاران گرامی دعوت می گردد در راهپیمایی یوم الله 22 بهمن شرکت نمایند.
وعده ما دانشگاهیان : روز سه شنبه 22 بهمن رأس ساعت 9:30 صبح
مکان: میدان مرکزی مقابل مسجد جامع