۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
اسفند
اطلاعیه شیوه برگزاری کلاس های آموزشی به صورت مجازی در دانشگاه تربت حیدریه
قابل توجه دانشجویان گرامی دانشگاه تربت حیدریه
پیرو اطلاعیه های قبلی مبنی بر برگزاری کلاس های مجازی در دانشگاه، شرایط استفاده از سامانه های مودل، استادیار و نمایاد در فضای مجازی برای تمامی کلاس های آموزشی فراهم گردیده است.
در این رابطه موارد ذیل قابل توجه می باشد:
1. تمامی آموزش های لازم جهت نحوه ی استفاده از سامانه های مودل،استادیار و نمایاد در سایت دانشگاه به آدرس زیر در دسترس دانشجویان گرامی قرار دارد.

2.زمان برگزاری تمامی کلاس های آنلاین آموزشی (سامانه استادیار) از طریق کانال امور کلاس ها اطلاع رسانی خواهد شد. با توجه به اینکه مطالب ارائه شده در سامانه های مودل و نمایاد بصورت آفلاین می باشد، وظیفه پیگیری مطالب ارائه شده در آنها به صورت روزانه، به عهده دانشجویان گرامی خواهد بود.

3.با توجه به تداوم تعطیلی دانشگاه ها و لزوم برگزاری کلاس های آموزشی، تا زمان آغاز کلاس های حضوری، پیگیری مطالب آموزشی و حضور در کلاس‌های مجازی به عهده دانشجو می باشد. بدیهی است هرگونه کوتاهی در این امر و عواقب آن به عهده دانشجو می باشد.

4. همچنین جهت اطلاعات تکمیلی می توانید از کانال های رسمی اطلاع رسانی دانشگاه استفاده نمایید.

روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه