۱۳۹۹ دوشنبه ۲۳ تير
سال 1399، سال جهش تولید
ارديبهشت
برگزاری نخستین جلسه شورای اداری شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه نخستین جلسه شورای اداری شهرستان در سال 1399 در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد. این جلسه با رعایت پروتکل های بهداشتی و فاصله اجتماعی روز شنبه 27 اردیبهشت ماه در سالن همایش زنده یاد محمود کریمی دانشگاه با حضور مهندس رستمی، معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان، حجت الاسلام عصمتی، امام جمعه شهر، دکتر باستانی نماینده مردم شهرستان در مجلس شورای اسلامی، دکتر زنگنه، منتخب مردم شهرستان در دوره یازدهم مجلس شورای اسلامی، روسا و مسئولین ادارات شهرستان برگزار شد. در این مراسم فعالین حوزه های مختلف به نمایندگی از بخش خصوصی و دولتی مسائل و نکات خود را مطرح نمودند. در این رابطه مهندس سلحشور، مدیرعامل هلدینگ گهر به نمایندگی از بخش کشاورزی، دکتر محمد حسن فتحی، رئیس مجمع روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان، آقای شریف ثانوی به نمایندگی از حوزه صنعت، معدن و بازار و سید محسن هاشمی به نمایندگی از حوزه فرهنگ و هنر مسائل و دیدگاه های خود را مطرح نمودند. در پایان جلسه از زحمات و تلاش های دکتر سعید باستانی با تقدیم هدایا تقدیر شد.

• عکس_0
  • عکس_1
  • عکس_2
  • عکس_3