Friday, March 29, 2024
شهريور
پیام ریاست دانشگاه تربت حیدریه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید
بدو گفت موبد که دانش به است
که دانا به گیتی زهرکس مه است   (فردوسی)
شروع سال تحصیلی جدید و بهار علم و دانش را به جامعه دانشگاهی، همکاران، اعضای هیئت علمی و مدرسان محترم و کلیه دانشجویان عزیز دانشگاه تربت حیدریه و به ویژه نودانشجویان گرامی که برای کسب دانش و رسیدن به آرزوهای بلند خود قدم در راه کسب علم برداشته‌اند، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم.
این سال را درحالی آغاز می‌کنیم که عالم‌گیری بیماری کرونا شرایط آموزش را متحول ساخته و نیاز به تلاش و مجاهدت را در راه کسب دانش و معرفت افزوده است. تقارن آغاز سال تحصیلی جدید با ایام محرم فرصت مناسبی است تا با آموختن ایثار، استقامت، آزادگی و پایداری از مکتب حسینی با تلاش مضاعف در راستای جهش در تولید علم، بهبود کیفیت و کمیت پژوهش و توسعه فناوری‌های بومی مورد نیاز در منطقه گام برداریم. تجربه موفق آموزش مجازی که با تلاش ستودنی همه همکاران، اساتید و دانشجویان دانشگاه تربت‌حیدریه در نیمسال گذشته بدست آمد، گویای همدلی و همراهی یکایک اعضای این دانشگاه است.
دانشگاه تربت‌حیدریه همچون گذشته و با تکیه بر خلاقیت و توان کلیه اعضای خود خواهد کوشید زمینه پرورش نسلی فرهیخته از دانش آموختگان را فراهم سازد که مهارت های ایجاد کسب و کار، اشتغال و سرآمدی در عرصه علم و فناوری را داراست و با تعهد به آرمان‌های والای انقلاب، موجبات سربلندی نظام مقدس جمهوری اسلامی را فراهم آورد.
از درگاه ایزد یکتا برای همه عزیزان، سلامتی، دستیابی به مدارج عالی علمی توام با موفقیت، بهروزی و سعادت را آرزومندم و امیدوارم هرچه زودتر با رفع بیماری کرونا و بازگشت به شرایط عادی، میزبان حضور مشتاقان علم و فرهنگ در دانشگاه تربت‌حیدریه باشیم.