۱۴۰۳ پنج شنبه ۳۰ فروردين
Thursday, April 18, 2024
مرداد
برگزاری کارگاه پیشگیری از اعتیاد (مرحله دوم طرح پیام) ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه تربت حیدریه
کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد (مرحله دوم طرح پیام) روز شنبه 22 تیرماه ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه کارگاه آموزشی یک روزه پیشگیری از اعتیاد (مرحله دوم طرح پیام) روز شنبه 22 تیرماه 1398 ویژه اساتید و کارکنان دانشگاه در محل سالن جلسات حوزه ریاست به همت معاونت فرهنگی-دانشجویی و مرکز مشاوره و سلامت دانشجویی برگزار شد.

در بخش اول صبح کارگاه تسهیل گری ارتباط استاد و دانشجو توسط دکتر مهدی کرمانی استاد جامعه شناسی دانشگاه فردوسی مشهد برگزار گردید. در این بخش دکتر کرمانی ضمن آموزش استفاده صحیح از مهارت های ارتباطی عنوان نمود که خصوصیات یک استاد است که می تواند موجب تسهیل فرآیند آموزش شده و حتی نقص کتب درسی و کمبود امکانات آموزشی را جبران کند.

در بخش دوم صبح نتایج طرح سیمای زندگی دانشجویان و باورهای هنجاری اعتیاد توسط دکتر حسین باقری مورد بررسی قرار گرفت. طرح سیمای زندگی در دانشگاه تربت حیدریه و سایر دانشگاه های کشور در سال 1396 اجرا شد و در این جلسه نتایج بدست آمده مورد بررسی قرار گرفت. در ادامه و در نوبت بعدازظهر باورهای هنجاری اعتیاد و ارجاع دانشجویان در معرض خطر به مرکز مشاوره مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

در انتهای مراسم و با حضور دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه از مشاوران و مددکار و کارکنان مرکز مشاوره دانشگاه تقدیر به عمل آمد.

• خبر_0

سعید شیبانی