۱۳۹۹ شنبه ۱۰ آبان
آبان
اطلاعیه ویژه دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه تربت حیدریه

قابل توجه کلیه دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه تربت حیدریه

1- فرآیند ثبت نام کلیه دانشجویان جدید‌الورود در کلیه مقاطع، کاملاً به صورت غیر حضوری بوده و از طریق سامانه ثبت نام الکترونیکی دانشجویان انجام می پذیرد و نیازی به حضور در دانشگاه نمی‌باشد.

2- زمان ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی ناپیوسته تا روز شنبه مورخ 1399/08/10 تمدید شد.

3- زمان ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدید الورود، در مرحله پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399 (رشته های بدون آزمون) در کلیه مقاطع تحصیلی تا روز شنبه مورخ1399/08/10 تمدید شد.

4- زمان شروع ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدید الورود در مقطع کارشناسی ارشد، از ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 1399/08/10 لغایت سه شنبه مورخ 1399/08/13می باشد .

5- زمان ثبت نام سایر مقاطع بر اساس زمان اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش آموزش کشور بوده و متعاقباً از طریق سایت دانشگاه و کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی دانشگاه اعلام خواهد شد.

6- آخرین اطلاعیه‌ها و راهنمای ثبت‌نام الکترونیکی دانشجویان جدیدالورود از طریق بخش میز خدمت سایت دانشگاه تربت حیدریه به آدرس اینترنتی لینک (بخش راهنمای دانشجویان جدیدالورود) در دسترس قرار خواهد گرفت

تعداد بازدید:
    نویسنده:
    روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
    مشاهده نظرات (تعداد نظرات 0)