۱۴۰۳ پنج شنبه ۹ فروردين
آبان
اطلاعیه ویژه دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه تربت حیدریه
قابل توجه کلیه دانشجویان پذیرفته شده در دانشگاه تربت حیدریه
1- فرآیند ثبت نام کلیه دانشجویان جدید‌الورود در کلیه مقاطع، کاملاً به صورت غیر حضوری بوده و از طریق سامانه ثبت نام الکترونیکی دانشجویان انجام می پذیرد و نیازی به حضور در دانشگاه نمی‌باشد.
2- زمان ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدیدالورود در مقطع کارشناسی ناپیوسته تا روز دوشنبه مورخ 1399/08/12 تمدید شد.
3- زمان ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدید الورود، در مرحله پذیرش صرفا بر اساس سوابق تحصیلی سراسری سال 1399 (رشته های بدون آزمون) در کلیه مقاطع تحصیلی تا روز دوشنبه مورخ1399/08/12 تمدید شد.
4- زمان ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدید الورود در مقطع کارشناسی ارشد، تا روز پنجشنبه مورخ 1399/08/15 تمدید شد.
5- زمان ثبت نام الکترونیکی دانشجویان جدید الورود ( پذیرفته شدگان آزمون سراسری سال 1399) ، تا روز دوشنبه مورخ 1399/08/19 تمدید شد.
6- زمان ثبت نام سایر مقاطع بر اساس زمان اعلام نتایج نهایی سازمان سنجش آموزش کشور بوده و متعاقباً از طریق سایت دانشگاه و کانال‌های رسمی اطلاع‌رسانی دانشگاه اعلام خواهد شد.
7- آخرین اطلاعیه‌ها و راهنمای ثبت‌نام الکترونیکی دانشجویان جدیدالورود از طریق بخش میز خدمت سایت دانشگاه تربت حیدریه به آدرس اینترنتی لینک (بخش راهنمای دانشجویان جدیدالورود) در دسترس قرار خواهد گرفت.

روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه