Friday, April 19, 2024
مهر
بازدید دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری از دانشگاه تربت حیدریه و نشست با اعضای هیئت علمی و مدیران دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه
دکتر رحیمی معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری روز شنبه 26 مهرماه 1399 از دانشگاه تربت حیدریه بازدید نمود.
در ابتدا دکتر رحیمی از نمایشگاه پژوهشی و صنعتی دانشگاه با حضور اعضای هیئت علمی و دانشجویان بازدید به عمل آورد. در این نمایشگاه طرح های پژوهشی ارائه شده توسط اساتید و دانشجویان و فعالیت های بین الملل دانشگاه تربت حیدریه به نمایش گذاشته شد.
در ادامه دکتر رحیمی از سالن ها، آزمایشگاه ها و فضاهای فیزیکی دانشگاه بازدید به عمل آورد.
سپس نشستی با اعضای هیئت علمی و مدیران دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای نشست دکتر فتحی رئیس دانشگاه تربت حیدریه گزارشی در رابطه با پتانسیل ها و ظرفیت های شهرستان تربت حیدریه در زمینه های کشاورزی، صنعت و معدن و تولیدات زعفران و پسته و ابریشم ارائه نمود . ایشان در ادامه آمار و اطلاعاتی در مورد ساختمان ها و اراضی دانشگاه و تعداد دانشجویان و اعضای هیئت علمی، رشته های دانشگاه و فضاهای آموزشی از قبیل آزمایشگاه ها و دانشکده ها عنوان کرد و گزارشی آماری از طرح های پژوهشی کاربردی درون و برون دانشگاهی و مقالات علمی و بین المللی و نشریات دانشگاه ارائه نمود و در پایان در مورد پژوهشکده زعفران دانشگاه تربت حیدریه و فعالیت های بین المللی و برنامه های آتی و در دست اجرا مطالبی را بیان نمود.
دکتر رحیمی عنوان داشت: باید در راستای گسترش حوزه های فناوری و پژوهشی در دانشگاه ها اهتمام نمود.
ایشان افزود: طرح آمایش و ساماندهی دانشگاه ها در وزارت علوم مطرح و اصل طرح تصویب شده است.
در حال حاضر از دانشگاه ها انتظار کیفیت در تولید علم در سطوح بین الملل را داریم. وزارت علوم در جهتی پیش می رود که قدرت علمی خود را افزایش دهد.
در پایان اعضای هیئت علمی نظرات و پیشنهادات خود را ارائه نمودند.

• عکس_0
  • عکس_1