Friday, April 19, 2024
بهمن
یادواره شهدای دانشجو، دانشجو معلم و شهدای مقاومت در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه یادواره شهدای دانشجو، دانشجو معلم و شهدای مقاومت به مناسبت چهلمین روز شهادت سردار رشید اسلام، شهید حاج قاسم سلیمانی و همرزمانش به همت کمیته فرهنگی دانشگاه های شهرستان در دانشگاه تربت حیدریه برگزار شد.
این مراسم روز دوشنبه 28 بهمن ماه با حضور حجت الاسلام دکتر غلامی، امام جمعه گلبهار، دکتر فتحی، ریاست دانشگاه تربت حیدریه، سرهنگ نیک یاد، فرماندهی سپاه ناحیه مقاومت شهرستان، روسای دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی شهرستان، خانواده شهدا و ایثارگران و دانشجویان دانشگاه های شهرستان برگزار شد.
در ابتدای مراسم دکتر فتحی ضمن خیر مقدم به حاضرین روند تصویب و برگزاری این مراسم را تشریح نمود. دکتر فتحی با اشاره به اهمیت برگزاری یادواره شهدا یادآور شد که این نوع مراسم به نوعی ادامه حرکت جهادی و ادامه مسیر شهدا و حفظ فرهنگ شهادت است. ایشان ضمن اشاره به سخن مقام معظم رهبری که فرموده اند "روزبه روز باید نام شهدا و تکرار نام شهدا و نکته یابی و نکته سنجی زندگی شهدا در زندگی ما رواج پیدا کند و اگر این شد آن وقت مسئله شهادت که به معنای مجاهدت تمام عیار در راه خدا است در جامعه ماندگار خواهد شد و اگر این شد برای آن جامعه دیگر شکست وجود و معنا نخواهد داشت" گفت اگر یاد شهدا از ابتدای انقلاب تاکنون زنده نگه داشته نمی شد و تکرار نمی شد احترام به خانواده شهدا نهادینه نمی گردید و بسیاری از آنها از یاد ها محو می شدند.
در ادامه حجت الاسلام غلامی امام جمعه گلبهار که بعنوان سخنران در این یادواره حضور یافته بود، در سخنان خود تداوم راه شهیدان عامل پایداری نظام مقدس جمهوری اسلامی برشمرد و گفت: برپایی یادواره های شهدا سنت گرانبهایی است که موجب زنده نگه داشتن مکتب شهادت در بین نسل های مختلف جامعه می شود و امروز انقلاب اسلامی شکوه خود را وام دار رشادت همین شهیدان است. وی دانشگاه ها را مراکز تربیت جوانان در تراز انقلاب توصیف کرد و افزود: همانگونه که امام راحل(ره) فرمودند، «دانشگاه مبدا تحولات است» و این شهدای دانشجو که محفل امروز بنام و یاد آنها برپا شده است نمادهای تعالی انسان های اندیشمندی هستند که در مکتب انقلاب رشد کردند و با بصیرتی ولایی از آرمان و کیان خود دفاع کردند.
حجت الاسلام غلامی در ادامه به بیان بخش هایی از وصیت نامه شهید سپهبد سلیمانی پرداخت و اظهار داشت: شهید سلیمانی تجلی آرمانی است که صداقت، شهامت، بصیرت و ولایتمداری خصیصه های بارز آن است و صاحبان منسب در نظام جمهوری اسلامی باید خود را در همه حال ملزم به رعایت این ویژگی ها بدانند.
گفتنی است در بخش پایانی این یادواره با حضور سرهنگ نیک یاد فرمانده سپاه ناحیه تربت حیدریه، حجت الاسلام صافدل سرپرست دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های علوم پزشکی و دولتی شهرستان و اعضای مجمع روسای دانشگاه های تربت حیدریه از خانواده شهدای دانشجو و همچنین دانشگاه هایی که در پاسداشت مقام شهید سلیمانی محلی از دانشگاه را به نام این سردار سرافراز نامگذاری کردند تجلیل به عمل آمد.
شهرستان تربت حیدریه 7 شهید دانشجو و 7 شهید دانشجومعلم تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.

روابط عمومی دانشگاه تربت حیدریه